Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akik régóta ismerték egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta ismerték egymást mielőtt összejöttetek! Mi billentette át a dolgot?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 08:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
32%

9 a férfiaknak egyszeruen nincs tartása. Ez tény.

Nagyon ritka aki képes egy nőnek nemeket mondani! Na őket becsülöm én! Akik válogatnak!

2022. szept. 30. 10:11
 12/31 anonim ***** válasza:
12%
Az hogy munden férfi egy csettintés nem azt jelenti hogy élek is a lehetoségekkel. Másnak lehet ezt jelenti, de az őt minősíti akinek ez jut eszébe a felajánlkozó pasikról hogy ra is repül mindenkire:D
2022. szept. 30. 10:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
11. Nem is csak a nemet mondás képességéről van szó: az sem felemelő érzés, amikor nők (!) cseszegetni kezdenek mindenféle - amúgy leginkább férfiakra jellemző - dumával (ennek ugye jó a segge, stb). Sokan - férfiak, nők egyaránt - egyszerűen nem bírják megállni, hogy ne szálljanak rád, ne próbáljanak kiprovokálni belőled valami suttyó alpári megnyilvánulást a másik nemmel kapcsolatban és ehhez hihetetlen szintekig képesek lealacsonyodni.
2022. szept. 30. 10:23
 14/31 Hans Pötterman ***** válasza:
83%

Nálam is így volt,le se merem írni :D

2022. szept. 30. 10:27
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

13 én akiket ismerek nőket azok csak illegnek billegnek mosolyognak es már jönnek az ajánlatok is.

Egy nőt sem ismerek aki ferfi módon rászállna valakire. Persze lehet vannak ilyenek is nem tagadom, de nem latom jellemzőnek.

Nekem speciel elég ha felhivok vkit, már rohan. Nekem arra is vigyaznom kell hogy sima kollegális vagy sima szomszedviszony, vagy akár bármilyen szervnél ne értsenek felre.

Legutobb egy nyomozó segítségét kértem, mint nyomozótól, erre munkan kívul is akar velem találkozni beszélgetni és csak telon is rengeteg tanácsot adott már.

Vajon ugyan miért. Persze csuoa joindulatból csak, meg azert, mert csak szolgálunk és védünk.:D

2022. szept. 30. 10:31
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Ja a nyomozót is ismerem 10 éve:) az is egy csettintés lenne mégis.

Anno ugy kezdtük hogy kam reggel voltam facen egy ügyen kapcsán kerültünk össze, es az elbeszélgetés után amikor hazamentem láttam hogy simán bejelölt azaz megmutatt, a hogy hiába a full kam adatok 2 perc alatt megvagyok neki a neten:D

Jófej nagyon. Valahol szeretem is tetszik is, de ott van bennem az a de.

2022. szept. 30. 10:38
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
*és egy ügyem kapcsán kerülrünk össze
2022. szept. 30. 10:39
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

De jo hogy kérdésre leírom azt hogy sok év elteltével is egy telefonon mulnak csak dolgok, erre lepontozzák. Mikötbrn ez a kérdés maga.

Netán felvegyem, hogy a nyomozó egy nyikkanásonra is találkozna velem? Már kétszer lemondtam. De vár.

2022. szept. 30. 11:04
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
#18! A kérdésnek semmi köze ahhoz, te hogy hívogatod a nyomozókat.Ha egyszer kitekintesz az alvilági köreidből, rájössz, hogy mi volt a kérdés.
2022. szept. 30. 11:40
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
A kéedés arrol szól hogyan jöttek össze akik régota ismerik egymást. A nyomozót is ismeren 10 éve.
2022. szept. 30. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!