Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogyha azzal nem lehetsz akivel nagyon szeretnél, akkor azzal leszel, akivel tudsz?
Lehetséges, most màr én is lassan olyannal leszek akivel tudok, mert belefáradtam a felesleges körökbe és az időpazarlásba.
Kevésbé sérül az ember.
Nálam nincs. Inkább maradok egyedül.
N
Tudok olyanról aki ilyen kapcsolatban van. Én nem tenném.
Akivel én szeretnék együtt lenni 7500 km-re lakik tőlem (ismerem nyilván). :D ez kicsit necces. De nem jövök össze senkivel csak azért, mert itt van. Nem alibi pár kell.
Ha jól sejtem, hogy ez a kérdés most arra vonatkozik, hogy te nő vagy és van egy férfi, aki veled szeretne lenni, de te nem akarod őt, mert te egy olyan férfival szeretnél együtt lenni, aki téged nem akar, akkor a véleményem a következő:
Ha nem tudod értékelni azt, hogy a téged akaró férfi tényleg téged akar, úgy bánik veled, mint senki mással, megtesz érted mindent, de te továbbra sem vágysz őrá, akkor zárd le az egészet kettőtök közt, korrektül. Ne hitegesd, ne is "barátkozz" vele, hagyjatok fel a találkozásokkal és engedd el teljesen, fájdalamasan vágj el minden szálat kettőtök közt, miután ezt kíméletesen, de határozottan közölted vele. Inkább légy egyedül, úgy, hogy nem kaptad meg az áhított férfit, mintsem pótold valakivel, aki viszont valóban rád vágyik. A világ leghatalmasabb érzelmi kihasználása ez, mégha nem is áll szándékodban.
Ronda vagyok, csak ronda nőknél van esélyem, de azok nem kellenek, nem is fognak. Maradok egyedül.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!