Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, hogyha azzal nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogyha azzal nem lehetsz akivel nagyon szeretnél, akkor azzal leszel, akivel tudsz?

Figyelt kérdés

2022. szept. 26. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges, most màr én is lassan olyannal leszek akivel tudok, mert belefáradtam a felesleges körökbe és az időpazarlásba.

Kevésbé sérül az ember.

2022. szept. 26. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nincs.
2022. szept. 26. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Nálam nincs. Inkább maradok egyedül.

N

2022. szept. 26. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyannal, aki értékel és akar engem.
2022. szept. 26. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Tudok olyanról aki ilyen kapcsolatban van. Én nem tenném.

Akivel én szeretnék együtt lenni 7500 km-re lakik tőlem (ismerem nyilván). :D ez kicsit necces. De nem jövök össze senkivel csak azért, mert itt van. Nem alibi pár kell.

2022. szept. 26. 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem, hogy ez a kérdés most arra vonatkozik, hogy te nő vagy és van egy férfi, aki veled szeretne lenni, de te nem akarod őt, mert te egy olyan férfival szeretnél együtt lenni, aki téged nem akar, akkor a véleményem a következő:

Ha nem tudod értékelni azt, hogy a téged akaró férfi tényleg téged akar, úgy bánik veled, mint senki mással, megtesz érted mindent, de te továbbra sem vágysz őrá, akkor zárd le az egészet kettőtök közt, korrektül. Ne hitegesd, ne is "barátkozz" vele, hagyjatok fel a találkozásokkal és engedd el teljesen, fájdalamasan vágj el minden szálat kettőtök közt, miután ezt kíméletesen, de határozottan közölted vele. Inkább légy egyedül, úgy, hogy nem kaptad meg az áhított férfit, mintsem pótold valakivel, aki viszont valóban rád vágyik. A világ leghatalmasabb érzelmi kihasználása ez, mégha nem is áll szándékodban.

2022. szept. 26. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:
6: nem, inkább arról van szó, hogy akit én is szeretnèk, talàn nem mutattam ki eléggé, hogy mennyire fontos nekem, és keres mást, akiben meg biztos lehet.
2022. szept. 26. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ronda vagyok, csak ronda nőknél van esélyem, de azok nem kellenek, nem is fognak. Maradok egyedül.

35/F

2022. szept. 26. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Van. A buta és szar emberek szoktak ilyen fura dolgokat csinálni
2022. szept. 26. 17:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!