Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen jeleket ad egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jeleket ad egy férfi kolléga, ha tetszek neki?

Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Kacsintgat, cuppog, megdicséri a segged, elmondja, miket csinálna veled az ágyban
2022. szept. 11. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Tobb dologtol fugg, pl. kor. De akkor is mas lehet, ha ala-fole rendeltseg van koztetek:)
2022. szept. 11. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Keresi a társaságod, beszélgeteseket kezdeményez, aztan megismerést is, aztan munkán kivuli cseteléseket vagy talalkozokat is.

Esetleg leáll baráti simiknek álcázva fogdosni(ilyenek is vannak)

2022. szept. 11. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a párommal munkahelyen jöttem össze.

Nálunk olyan jelek voltak, hogy sokszor kereste a társaságom. Még ha nem is szólt hozzám de mindig ott találtam a közelemben.

Nagyon sokszor mosolygott rám, elég volt sokszor csak rá néznem és már vigyorgott de ő sem tudta megmagyarázni hogy miért. Elkezdett játékosan hozzám érni, ugratni.

Ezeknél még nem sejtettem, hogy tetszem neki. De aztán elkezdett női férfi témákról beszélgetni, kikérni a véleményem, elkezdte dicsérni a megjelenésem, itt már sejtettem hogy valami van. Aztán elhívott munka utáni programra. Mondjuk még itt is naivan azt hittem, hogy lehet csak barátkozni akar, de miután hazahozott írt üzenetet, hogy már régóta nagyon kedvel és utalgatott rá, hogy örülne ha lenne valami. Akkor lett egyértelmű.

2022. szept. 12. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
2-es, ezt hogy érted? "De akkor is mas lehet, ha ala-fole rendeltseg van koztetek:)"
2022. nov. 11. 18:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!