Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet komoly kapcsolat egy 24 éves fiú és egy 15 éves lány szerelméből?
Engem ugyan érdekeltek a 24 éves csajok, amikor én még 15 éves kissrác voltam.
Ha tényleg olyan nagy köztetek a szerelem, akkor 3 évet nyugodtan várhattok még. Biztos, ami biztos, olyan meggyőződéses alapon... 😉
vajha az a felnőtt ffi miért egy kislány után koslat? efebofil? vagy nem kell a huszonéves nőknek?
ez azért számít nagy korkülönbségnek, mert teljesen más életszakaszban vagytok, és ez a 15 éves, gyerekkorból épp csak kikerülő kamasz könnyű préda lehet a (ki)használáshoz mind szexuális, mind érzelmi téren.
nekem konkrétan a gyomrom felfordul, hogy egy ennyi idős ffi egy gyereklányra bukik.
Nagymamám és nagypapám között működött. Előbbi 14 volt, utóbbi 23 mikor először találkoztak. Boldog házasságban éltek 2014-ig, akkor halt meg a papa.
Mondjuk az még egy másik kor volt (1960-as évek eleje).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!