Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szólítsak meg egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy nőt?

Figyelt kérdés

Van hogy meglátok egy csinos hölgyet, de sosem merek odamenni hozzá beszélni vele. Vagy csak hozzak fel egy egyszerű aktuális témát? Sajnos baj van a kommunikációs képességeimmel. De gondolom az a fontos, anélkül nem lesz semmi. Csak sose tudok semmit kitalálni nők előtt ezért nem szoktam, megpróbálni.

Hogyan, mivel érdemes próbálkoznom?

2022. szept. 11. 06:33
1 2
 11/18 Senior Séf ***** válasza:
A mai csajok sikítófrászt kapnak, ha az utcán akarsz velük ismerkedni. Valahogy az a tévképzet alakult ki, hogy ismerkedni csak buliban, vagy az instán lehet.
2022. szept. 12. 16:32
 12/18 anonim ***** válasza:

"Valahogy az a tévképzet alakult ki, hogy ismerkedni csak buliban, vagy az instán lehet."

Ez nem tévképzet, hanem valóság. Tinderen és társain mennyire könnyű már nekik több ezerből a legjobbat kiválasztani úgy, hogy a hüvelykujjukat is alig kell megtornáztatni. Élőben soha életben nem jönne nekik össze ekkora halmaz ráadásul el kéne viselniük a sok középszerű meg ronda hülye próbálkozását. Online meg csak az próbálkozik, akiknek ők "engedik". Ráadásul nekik bőven megteszi, ha a legjobb dugja őket, az nem számít, ha mellettük még 3-4 másik nőt is töm.

2022. szept. 12. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Ezért szoktam én mondani más ilyesmivel kapcsolatos kérdéseknél, hogy ma a társkeresés egy az egybe, kizárólag a nők biznisze lett.

Ők döntenek, ők választanak.

A neten meg ez főleg főszerepet kap. Egy csinosabb szebb arcú nő, halom számra kapja a leveleket, és nyilvan a legjobbat fogja kiválasztani.

Megteheti, mert van kínálat bőven.

Ma 1 nőre 10 férfi jut. Iszonyatosan kevés lett a nő.

Magányos nő, aki néz is ki valahogy, az meg már szinte csoda számba megy.

Nemrég mondta nekem valaki, hogy észrevettem e, hogy a csinos vékony nők, szinte eltüntek a "piacról." ??

Momdtam, hogy sajnos igen.

56F.

2022. szept. 12. 20:45
 14/18 Senior Séf ***** válasza:

56 évesen talán nincsen. Mi kiválasztjuk nem a piacon kéne csámborogni, kedves utolsó, hanem otthon megenni, amit főztél.

Egyébként meg mindig is a nő választott, ebben semmi új nincsen. Mi, pasik kiválasztjuk, kivel akarunk kezdeni, de hogy kinél mennyire rúgunk labdába, azt mindig is a nők tiszte volt eldönteni.

2022. szept. 13. 16:31
 15/18 Senior Séf ***** válasza:

* Bocsi z ugráló kurzor miatt.

56 évesen talán nem a piacon kéne csámborogni, kedves utolsó, hanem otthon megenni, amit főztél.

Egyébként meg mindig is a nő választott, ebben semmi új nincsen. Mi, pasik kiválasztjuk, kivel akarunk kezdeni, de hogy kinél mennyire rúgunk labdába, azt mindig is a nők tiszte volt eldönteni.

2022. szept. 13. 16:33
 16/18 anonim ***** válasza:

A piac az csak egy jelképes kifejezés.

Azt jelenti, hogy nagyon kevés a csinos, vékony, vagy átlagos nő.

A középkorú korosztály sajnos elég drasztikus elhízási aránnyal kűzd.

Egyébként meg nem "főztem" semmit, csak elváltunk, de attól még lehet rendes ember valaki.

Ha ez nem így lenne, akkor az ország több mint fele

"rendetlen" lenne.

13"

2022. szept. 13. 19:08
 17/18 Senior Séf ***** válasza:
Igen, utsó. A piac az csak egy jelképes kifejezés. Mint ahogy az "edd meg, amit főztél" is az. Ara akartam ezzel utalni, hogy ami jó buli volt 30-35 évesen, az nem helyénvaló a magunkfajta tollahullott öreg csókák esetében. Nekünk nem a húspiacon a helyünk, hanem otthon, asszonykánk mellett. Mellesleg 40 évesen én is elváltam, csak nekem hamar újra elkapták a tökömet, és most 23 éve a tényleges életfogytigot töltöm. 😂 😂
2022. szept. 14. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:

"Elkapták a tökömet."

Ez jó. Tényleg nagyon jó.

De hidd el, én már azt sem bánnám, ha nem csak elkapnák, hanen le is tépnék.

Csak végre történne már valami.

2022. szept. 14. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!