Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Számotokra is kiábrán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Számotokra is kiábrándító, ha egy nő így viselkedik? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tetszett egy nő, megszereztem a számát, írogattam neki, eleinte nem akart kötélnek állni, ami még tetszett is. Aztán nagyot fordult a kocka. Már nem várta meg, hogy én keressem, állandóan magától írt és egyre durvábbakat. Nagyon elkezdett nyomulni, konkrét szexuális üzeneteket írt, még akkor is, amikor világossá tettem a számára, hogy nem szeretnék tőle semmit. Jártatok már így? Mit gondoltok az ilyen nőkről?
2022. szept. 6. 13:59
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Hát ez az...Nem is randiztunk. Csak írásban kommunikáltunk. 1 hónapban egyszer találkozunk a munka miatt. De soha hozzá sem értem. Én szeretem, ha a nő megmarad nőnek, a férfi pedig férfinek. Kell a "harc", a "vadászat". De ő simán odadobná magát elém.
2022. szept. 6. 17:48
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

Sok nő ugy van vele ha nem akarsz vele járni, hogy akkor meg pitizik szexért, hogy legalább arra vedd. Lemennek lábtörlőbe. Sokan nem veszik észre, hogy magukbol csinálnak hülyét.

Tartás zero. Nem nő az ilyen.

Itt is volt nemreg egy kérdés arrol hogyan érjen el a kollegájánál egy orás szexre esélyt. Alapbol leértékelte magát. Meg se próbált volna több lenni a pasinak.

A mai nők sokan nem tudnak Nők lenni.

2022. szept. 6. 17:55
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Te is odadobtad magad neki.Tiltsd le,ha zavar.Ha én dugni akarok,megmondom,nem játszadozom.Nem érdekel ki mit gondol.
2022. szept. 6. 18:22
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Kicsim, egy picikét többre tartod magadat, mint kellene, nem tűnik fel?

Csak megdugni akart volna egyszer ez a nő aztán szia, ne láss már bele többet a kelleténél:D

Azt meg inkább hagyjuk is, hogy te kezdtél el rá nyomulni, erre hirtelen be ugrik, hogy ja, te dolgozol, neked nincs is időd erre.

Minden oké ott fent?

2022. szept. 6. 18:34
 25/31 A kérdező kommentje:
Ezek szerint bennem van a hiba, ha szeretem azt, ha egy nőben van tartás.
2022. szept. 7. 08:48
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Tehát chateltetek, aztán egy idő után te mondtad, hogy inkább a munkát választod, majd ő elkezdett írogatni, hogy orálisan fixálna? Ez történt? Tehát előbb döntöttél úgy, hogy nem szeretnéd folytatni, mert nem érsz rá. Ezek után zavart, hogy ő direktbe nyomul.

Ha így volt, nekem úgy tűnik, hogy vívódsz ezzel a dologgal. Mintha a munkára fogva lemondanál róla, aztán meg ráfogod, hogy milyen romlott.

Ha nem akarsz tőle semmit, mert inkább termeled a GDP-t, akkor nem kéne, hogy túlságosan zavarjon. Persze kicsit zavarhat...

49f

2022. szept. 7. 10:56
 27/31 A kérdező kommentje:
Az történt, hogy már a munkát is inkább azért választottam, mert túl sok volt nekem a nő. Nem ilyennek ismertem meg. Tartózkodó volt, elérhetetlennek tűnt. Aztán kiderült, hogy nagyon nem az.
2022. szept. 7. 11:04
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát egy ekkora csalódást azért fel fog dolgozni acélos férfiszíved! :-)

NEXT!

De ha ehhez hasonló ismétlődés lesz két-három másik nővel is, akkor már magaddal szemben is kezdj el gyanakodni.

49f

2022. szept. 7. 11:21
 29/31 A kérdező kommentje:
Olyan férfinak akarom magam érezni aki hódít, nem pedig annak akit meghódítanak.
2022. szept. 7. 11:42
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tiltod ée ha ennyire zavar? Akkor észrevenné magát...
2022. szept. 7. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!