Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Számotokra is kiábrán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Számotokra is kiábrándító, ha egy nő így viselkedik? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tetszett egy nő, megszereztem a számát, írogattam neki, eleinte nem akart kötélnek állni, ami még tetszett is. Aztán nagyot fordult a kocka. Már nem várta meg, hogy én keressem, állandóan magától írt és egyre durvábbakat. Nagyon elkezdett nyomulni, konkrét szexuális üzeneteket írt, még akkor is, amikor világossá tettem a számára, hogy nem szeretnék tőle semmit. Jártatok már így? Mit gondoltok az ilyen nőkről?
2022. szept. 6. 13:59
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%

most mit panaszkodsz? te mozdultál rá először, ő felvette ezt a stílust csak, a bumeráng visszavág.

ha meg zavar, tiltsd le.

2022. szept. 6. 14:08
 2/31 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én azt gondoltam, hogy ő nem ilyen. Szerénynek gondoltam, de egyáltalán nem az. És ez a nyomulás a részéről nagyon nem jön be.
2022. szept. 6. 14:11
 3/31 anonim ***** válasza:
78%

Vannak, akiknek semmi nem jó. Én is ilyen vagyok xd Ha egy férfi nagyon nyomul, az túl sok, ha nem nyomul, az meg túl kevés...neked most az a bajod, hogy nyomul a nő, ha nem nyomulna, akkor meg az zavarna, hogy le se szar.

Amúgy nőként én soha nem nyomulok, az ilyesmit én sem értem. Én hagyom, hogy a férfi férfi legyen.

2022. szept. 6. 14:13
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Tehát kiábrándító e, ha felakarok szedni egy nőt és ő is felakar engem szedni? Öhm... Nem vagyok elmebeteg, szóval nem kiábrándító.
2022. szept. 6. 15:01
 5/31 A kérdező kommentje:
De miért kell ennyire nyomulni? Szinte már rám erőlteti magát. Mint egy könnyű nőcske.
2022. szept. 6. 15:06
 6/31 anonim ***** válasza:
68%

vegyes, az, hogy ő is kifejezi a vágyát, azzal nincs bajom

az, hogy nem veszi figyelembe, hogy te azt mondtad, hogy nem akarsz semmit, az kevésbé jön be.

Mi változott meg, ami miatt meggondoltad magad?

49f

2022. szept. 6. 15:13
 7/31 anonim ***** válasza:
85%
Ne erőltesd már incelke
2022. szept. 6. 15:19
 8/31 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy most semmilyen szempontból nem fér bele az életembe egy kapcsolat. Megmondtam neki, hogy nem szeretnék szerelmes lenni belé. De nem hagy békén. Nyaggat, hogy mennyire kíván, stb.
2022. szept. 6. 15:21
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem fér bele egy kapcsolat? Ezzel nem csak a szorongásaidat leplezed?

Mivel van tele az életed ennyire?

2022. szept. 6. 15:22
 10/31 anonim ***** válasza:
84%
Én vazze, 22 éves voltam, amikor bele voltam esve egy lányba, jártunk is, aztán amikor deklaráltuk, hogy szombaton "úgy" fogunk találkozni, akkor azt az utolsó pillanatban lemondtam, hogy nem érek rá. Na, még két évig szűz maradtam. Remélem, veled nem ez van, mert akkor húzás terápiába!
2022. szept. 6. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!