Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beleestem egy lányba. Nagyon rendes velem, de egyértelművé hogy nem kellek neki. Tudja mit érzek és a maga finom módján már visszautasított. Mit tegyek?
Nem akarom zaklatni. Örülök hogy kedvel, nem szeretném hogy megutáljon. Viszont nem tudom elengedni. Szükségem lenne rá.
Majdnem megírtam neki ezt (egy inta story reakcióként): "Szükségem lenne erre a lányra. Sokkal jobban mint a többi gyökérnek aki próbálkozik nála. Mellette olyasmire lennék képes amire egyedül nem vagyok. Szólj már neki hogy adjon egy esélyt. Csak egy randi, majd mégegy..."
Komolyan nem tudom mi legyen. Tudom hogy jobb nálam, de ha melletem lenne és támogatna elérném a szintjét ez biztos.
Az a baj, ha tepersz bizonygatva, mennyire jó lennél neki, az zaklatás lesz és nagyon meg fog utálni. Már bocs, de ez az ő szemszögéből olyan, mintha egy kóbor kutya ugrálna rá sáros lábbal, hogy vigye haza.
Erre egy taktika van, úgy tenni, mintha elfogadtad volna és önmagadba fektetni. Senkinek sem vonzó az, ha valaki nélküle nem egész ember meg belehal, meg majd csak vele lesz jobb. Az viszont igen, ha érdekes, izgalmas, önmagában értékes - az kíváncsivá tud tenni. Ha ennyire tetszik ez a lány, csinálj valamit, ami lenyűgözheti, de nem neki dedikáld direktben. Valami olyasmit, amiben tényleg tehetséges vagy és vonzó képet fest rólad. Fotózol? Főzöl? Futsz vagy gyúrsz? Szeretnek a haverjaid? Vigyázol a kishúgodra és segítesz a dédinek? Elgondolkodtató a zenei ízlésed? Jó a humorod? Vagy egy filozófus veszett el benned? Netán egy harcos környezetvédő? Hát valami csak van, ami téged jellemez és érdekes meg pozitív lehet másoknak is. És tedd magad mások és az ő számára láthatóvá úgy, hogy közben csak laza ismerőse maradsz és te nem nézegeted. Aztán vagy sikerül és felfigyel rád, vagy tényleg kikupálódsz saját a pozitívumaidra koncentrálva, jó irányba tereled az energiáidat és felfigyel rád más. Olyan biztos nincs, hogy valami titkos módszerrel irányíthatod a szívét, mert azt még önmagának sem tudja az ember, nemhogy másét.
Magadon segíts.
Amíg te saját magadtól nem vagy tettrekész és boldog, ne rontsd el más ember életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!