Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 19 éves,1 hónapja vagyunk együtt és most lesz a születésnapja, mennyire gáz ha veszek egy csokor rózsát és valami finom bonbont? Ilyen felnőtt korban nem ciki plüs maci? Vagy inkább valami ruhát kellene?
De, a plüss már ciki, a ruha pedig sok is lehet, illetve ki tudja, hogy eltalálod-e az ízlését és a méretét.
Egy hónap után egy csokor rózsa és egy doboz bonbon tökéletesen elegendő, nem kell mellé más ajándék!
Nem értek egyet feltétlen! Nekem a párom névnapomra egy csokor virágot egy csomó csokit és egy cuki plüssmacit vett :) Mi 26 évesek voltunk akkor mi is kb 1-2 hónapja voltunk együtt.
Mivel külön laktunk még nekem az volt az "XY" (neve) macim, amivel mindig elaludtam, mindig ott ült az ágyamon :) Lehet, hogy nagyon nyálas, de ez van! én nagyon örültem neki! :)
19 évesen simán belefér a plüssmaci. 30 vagyok, de még mindig szeretem a plüssöket :D
Arra ügyelj, hogy ne valami gagyit vegyél.
Virág- bonbon a legsablonosabb dolog, ami csak létezik. Ebből annyi fog lejönni neki, hogy egyáltalán nem is ismeres őt és meg sem erőltetted magadat
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!