Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 19 éves,1 hónapja vagyunk együtt és most
lesz a születésnapja, mennyire gáz ha veszek egy csokor
rózsát és valami finom bonbont? Ilyen felnőtt korban nem
ciki plüs maci? Vagy inkább valami ruhát kellene?
Ma is tanultam valamit az újgenerációs nőcskékről, ha virágot vesznek nekik, akkor megsértődnek, és dobni fogják a pasit, sőt az ilyen pasiknak sose lesz nője, tényleg zárjon be az összes virágárus! :D
2016. dec. 19. 15:47
Én pasi vagyok, de picit ötlettelennek tartom önmagában a bonbont és a plüsst.
Nem tudsz valami személyesebbet? Azért már 1 hónapja együtt vagytok. Mi érdekli a lányt?
Ha ismered a barátnőit és jóban vagytok, akkor nem ciki akár tőlük is tanácsot kérni.
2016. dec. 19. 15:50
35%-os, nagyon ciki, h ennyire értelmi fogyi vagy! De nem baj, kell ilyen is, h legyen elrettentő példa.
2016. dec. 19. 16:10
13. Az elrettentő példa az a "nő", aki egy virágnak nem tud örülni. Gondolom Versace nyakláncnál már térdelnél is.
2016. dec. 19. 16:14
Na, mondom.. Meg mindig nem fogtad fel. En vagyok az a válaszoló, aki macit kapott es 26 évesen ugy örültem neki, mint egy gyerek, te balek! De legyen meg az oromid: en akkoris leterdelnek a páromnak, ha csak ram mosolyogna. Mert veled ellentétben neki van fel fogok képessége ( többek közt). Neked meg akkorse, ha aranyból volna a fszod .
2016. dec. 19. 16:18
14.: nem fogod fel, amit mondunk. Elmagyarázom, hogy megértsd: jobban örülne a lány egy OLCSÓBB ajándéknek, amiről látszik, hogy neki lett választva, mert a srác ismeri és tudja, mi az, amit szeret, mint bármilyen drága, de teljesen személytelen csokinak vagy ékszernek. Nem fogod fel?
2016. dec. 19. 16:19
*örömöd
* felfogoképessége
Csak, h biztosan megértsd a veletlen elutesem...
2016. dec. 19. 16:23
Összefoglalom a kérdezőnek azalapján, hogy kinek a szavára ad:
-Ha a lányok szavára adsz: nem bonbont veszel neki, hanem valami személyeset (közös programot találsz ki/ a hobbijával kapcsolatosan adsz neki valamit stb.). A virág mellé jó ajándék.
-Ha forever alone, nőgyűlölő férfiak szavára adsz: jó neki a bonbon és a virág, de abból csak az egyiket add, nehogy elkényelmesedjen és később esetleg még azt is elvárja, hogy saját magad után te pakolj el! Hová fajul így is a világ, ezek az átkozott r....
22/L
2016. dec. 19. 16:28
18, :D jo, igen... De kiegeszithetnek avval is a forever alone reszt, h meg tul korai az ajándék, eleg, ha elmennek sétálni es felesbe megy egy forralt borozas. Mert a csaj lehet, h lehúzza csak. ;)
2016. dec. 19. 16:39
Igy van, a forever alone nőgyűlölők virágot vesznek, mert tudják, hogy azt a mai "nő" már semmibe veszi!
2016. dec. 19. 16:54
Kapcsolódó kérdések: