Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik!Adnátok ezt az életérzést?
A zene inkább Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita, a többi jöhet.
Nem szeretem a túl erős parfümöket, meg a túl izmos pasikat se, akiken kicsi az ing.
Ezt én is bármikor meg tehetem.
A 10 éves kocsiban is jó a légkondi, a bőr ülést nem csípem.
A 44 túl öreg hozzám.
Amúgy a párom is ugyan ezt meg tudja csinálni, csak nem bűzlik a parfümtől és nem kicsi rá az ing 😂
N28
Nekem olasz barátom van és kérlek szállj le a sztereotípiákról ha ennyire semmit nem tudsz a kultúrájukról és mentalitásukról.
Ezt olvasni is rossz volt. Nem tudok eléggé hálás lenni, hogy élőben nem találkoztam még ilyen alakkal.
22/L
Istenem, most nagyon nevetek XD Én élném ezt a dolgot, de széthánynám a parfüm miatt a bőrülést armani öltönnyel együtt.
Inkább jöjjön egy biciklivel farmerben és pólóban, az valószerűbb. Vagy egy kevésbé luxus autóval, hozzon virágot, s azzal csináljon illatot, ne a parfümjével.
Egyszer volt egy jól kitömött zsebű pasi, akivel randiztam, de zavart, hogy felvág vele. A személyisége egy nagy nulla volt. Egyébként is bárhol látok ilyen pasit az jut eszembe, hogy biztos van mit kompenzálnia ilyen drága dolgokkal.
De reklámnak totál elmenne. Benedvesítene néhány pénzéhes puncit.
Nekem az az álompasi, akire ránézek és szivesen szülnék neki gyereket, hogy a Honda CR-V-vel (vagy akármi más családival) elvigyen minket a nevetős naplementében világot látni miközben kétpofára esszük a fagyit és telitorokból énekeljük akármelyik nem klasszikus buta számot.
Kb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!