Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajszik!Adnátok ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik!Adnátok ezt az életérzést?

Figyelt kérdés
Alkonyatkor értetek menne egy jóképű barna hajú barna szemű szép barnára lebarnult borostás arcú srác a cls mercivel. Amint kiszáll egy csókkal üdvözölnétek és megéreznétek rajta a hugo boss parfümjének az illatát. Az armani öltönyén majd szétpattanak a gombok az izmos felsőtestétől. Udvariasan kinyitja nektek az ajtót miközben ti kaján vigyorral az arcotokon beszállás közben még egyszer megillatoznátok a finom parfümjét majd nyugtáznátok hogy ő az álompasi és beszállnátok a kényelmes mercedesbe ahol egy finom illatú bőrfotel vár titeket a kellemesen klímával lehűtött utastérben.Beszállna mellétek a casanova majd elhajtanátok a naplementébe a végtelen országúton miközben duruzsol a v8-as motor és halkan szól a hifiből "l asciatemi cantare" című olasz klasszikus.

2020. júl. 29. 17:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
F44
2020. júl. 29. 17:54
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
f*stalicska mercedes helyett egy Porsche Taycan lenne és vezethetném akkor mindenképp.
2020. júl. 29. 17:58
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Helyesbítenék, 1-es, ő már 45/F.
2020. júl. 29. 17:58
 4/20 anonim ***** válasza:
59%

A zene inkább Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita, a többi jöhet.

https://www.youtube.com/watch?v=Pkh8UtuejGw

2020. júl. 29. 17:59
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ennyien barna bőr és olasz mániásak ebben az országban? De akkor a parfüm miért nem olasz?
2020. júl. 29. 18:00
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem szeretem a túl erős parfümöket, meg a túl izmos pasikat se, akiken kicsi az ing.

Ezt én is bármikor meg tehetem.

A 10 éves kocsiban is jó a légkondi, a bőr ülést nem csípem.

A 44 túl öreg hozzám.

Amúgy a párom is ugyan ezt meg tudja csinálni, csak nem bűzlik a parfümtől és nem kicsi rá az ing 😂

N28

2020. júl. 29. 18:00
 7/20 anonim ***** válasza:
69%
Ui: az olasz zenét se csípem..
2020. júl. 29. 18:01
 8/20 anonim ***** válasza:
84%
Persze,csak ne rakjon ki félúton,valami szőke maca miatt.
2020. júl. 29. 18:08
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekem olasz barátom van és kérlek szállj le a sztereotípiákról ha ennyire semmit nem tudsz a kultúrájukról és mentalitásukról.

Ezt olvasni is rossz volt. Nem tudok eléggé hálás lenni, hogy élőben nem találkoztam még ilyen alakkal.

22/L

2020. júl. 29. 18:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, most nagyon nevetek XD Én élném ezt a dolgot, de széthánynám a parfüm miatt a bőrülést armani öltönnyel együtt.

Inkább jöjjön egy biciklivel farmerben és pólóban, az valószerűbb. Vagy egy kevésbé luxus autóval, hozzon virágot, s azzal csináljon illatot, ne a parfümjével.

Egyszer volt egy jól kitömött zsebű pasi, akivel randiztam, de zavart, hogy felvág vele. A személyisége egy nagy nulla volt. Egyébként is bárhol látok ilyen pasit az jut eszembe, hogy biztos van mit kompenzálnia ilyen drága dolgokkal.

De reklámnak totál elmenne. Benedvesítene néhány pénzéhes puncit.

Nekem az az álompasi, akire ránézek és szivesen szülnék neki gyereket, hogy a Honda CR-V-vel (vagy akármi más családival) elvigyen minket a nevetős naplementében világot látni miközben kétpofára esszük a fagyit és telitorokból énekeljük akármelyik nem klasszikus buta számot.

Kb..

2020. júl. 29. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!