Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik!Adnátok ezt az életérzést?
Ilyen kocsira nem igazán van igényem, bőrülésre se nagyon, élmény, mikor ráragad az ember. Az öltöny nem igazán jön be, ha nem kötelező viselet épp. Az egész szitu annyira mesterkélt, hogy asszem hánynék inkább, nem vagyok az a nyálas típus. A zene meg legyen inkább Metallica.
32N
Nekem a kocsi bejonne, de a kreol bor nem, az oltony mindennapi viseletkent rohejes, plane ha kicsi ra, lol, a tul sok parfumtol en is hanynek.
Miert nem jon farmerban es ingben, valami kulturalt cipoben es csak annyi parfumben, amit kozelrol lehet csak erezni? xD Es inkabb vilagos boru es szoke legyen, koszi. Az olasz zenet pedig utalom.
Milyen kár, hogy semmit se tudsz róla.
1.Nem hoznak lázba a luxusautók.
2.Ha nem "bálba" megyünk, akkor ne viseljen már öltönyt, mert nevetséges egy sima randira
3.Szólnék, hogy vegyen vissza a szolizásból, mert b*zis.
4.Javasolnám, hogy az első megállónk egy ruhaüzlet legyen, ahol vehet egy megfelelő méretű pólót, vagy inget, meg egy normális farmert.
5.Kivenném a lejátszóból azt a nyál xart és bedobnék helyette egy faxa kis AC/DC-t.
Könnyesre röhögném magam szerintem. Szegénynek nem futja ruhára a saját méretében, problémái lehetnek ha ennyire el akar nyomni valami bűzt a parfümmel, a borosta elég igénytelen és gyűlölöm kocsikban a bőrülést.
Tényleg, mire jó a bőrülés? Télen hideg, nyáron meleg, beleizzad az ember, brr. Eddig ahányszor ilyen kocsiban ültem, alig vártam hogy kiszálljak... a szövet sokkal kellemesebb.
#18 vagyok
Nekem ilyen "itália életérzés" inkább az lenne, ha elém jönne egy mosolygós kedves srác, esetleg kapnék valami virágot vagy hasonlót, Vespával elgurulnánk valami kis vendéglőbe vacsorázni vagy csak inni egy pohár bort, sétálgatni valami nyugis esti városkában.
A merci amúgy mitől olyan olaszos? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!