Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajszik!Adnátok ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszik!Adnátok ezt az életérzést?

Figyelt kérdés
Alkonyatkor értetek menne egy jóképű barna hajú barna szemű szép barnára lebarnult borostás arcú srác a cls mercivel. Amint kiszáll egy csókkal üdvözölnétek és megéreznétek rajta a hugo boss parfümjének az illatát. Az armani öltönyén majd szétpattanak a gombok az izmos felsőtestétől. Udvariasan kinyitja nektek az ajtót miközben ti kaján vigyorral az arcotokon beszállás közben még egyszer megillatoznátok a finom parfümjét majd nyugtáznátok hogy ő az álompasi és beszállnátok a kényelmes mercedesbe ahol egy finom illatú bőrfotel vár titeket a kellemesen klímával lehűtött utastérben.Beszállna mellétek a casanova majd elhajtanátok a naplementébe a végtelen országúton miközben duruzsol a v8-as motor és halkan szól a hifiből "l asciatemi cantare" című olasz klasszikus.

2020. júl. 29. 17:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kocsira nem igazán van igényem, bőrülésre se nagyon, élmény, mikor ráragad az ember. Az öltöny nem igazán jön be, ha nem kötelező viselet épp. Az egész szitu annyira mesterkélt, hogy asszem hánynék inkább, nem vagyok az a nyálas típus. A zene meg legyen inkább Metallica.

32N

2020. júl. 29. 18:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kocsi bejonne, de a kreol bor nem, az oltony mindennapi viseletkent rohejes, plane ha kicsi ra, lol, a tul sok parfumtol en is hanynek.

Miert nem jon farmerban es ingben, valami kulturalt cipoben es csak annyi parfumben, amit kozelrol lehet csak erezni? xD Es inkabb vilagos boru es szoke legyen, koszi. Az olasz zenet pedig utalom.

2020. júl. 29. 19:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla hogy a szívem Itáliáért dobog...
2020. júl. 29. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Itália ide vagy oda, én is szeretem, de az olasz pasik szerintem egyáltalán nem ilyenek, vagyis a nagyobb része nem.
2020. júl. 29. 20:00
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Milyen kár, hogy semmit se tudsz róla.

2020. júl. 29. 20:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező fejtsd ki kérlek,hogy neked abba mi a jó,hogy kitalálsz ilyen luxuscikkes klisés jeleneteket és megkérdezed,hogy kinek jön be???
2020. júl. 29. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

1.Nem hoznak lázba a luxusautók.

2.Ha nem "bálba" megyünk, akkor ne viseljen már öltönyt, mert nevetséges egy sima randira

3.Szólnék, hogy vegyen vissza a szolizásból, mert b*zis.

4.Javasolnám, hogy az első megállónk egy ruhaüzlet legyen, ahol vehet egy megfelelő méretű pólót, vagy inget, meg egy normális farmert.

5.Kivenném a lejátszóból azt a nyál xart és bedobnék helyette egy faxa kis AC/DC-t.

2020. júl. 29. 20:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Könnyesre röhögném magam szerintem. Szegénynek nem futja ruhára a saját méretében, problémái lehetnek ha ennyire el akar nyomni valami bűzt a parfümmel, a borosta elég igénytelen és gyűlölöm kocsikban a bőrülést.

Tényleg, mire jó a bőrülés? Télen hideg, nyáron meleg, beleizzad az ember, brr. Eddig ahányszor ilyen kocsiban ültem, alig vártam hogy kiszálljak... a szövet sokkal kellemesebb.

2020. júl. 30. 08:21
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 vagyok

Nekem ilyen "itália életérzés" inkább az lenne, ha elém jönne egy mosolygós kedves srác, esetleg kapnék valami virágot vagy hasonlót, Vespával elgurulnánk valami kis vendéglőbe vacsorázni vagy csak inni egy pohár bort, sétálgatni valami nyugis esti városkában.

A merci amúgy mitől olyan olaszos? :DDD

2020. júl. 30. 08:23
 20/20 anonim ***** válasza:
En a vesszok hasznalatat "adnam".
2020. aug. 30. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!