Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szerelmes egy nőbe, időnként miért savazza, miért ereszt meg gúnyos megjegyzéseket?
A szitu kb. olyan, mint az Elfújta a szélben, ahogy Rhett Butler kommunikált Scarlettel.
Aki olvasta a regényt, tudhatja, hogy Rhett halálosan szerelmes volt a nőbe, de ezt csak a legvégén mondta el neki, amikor elhagyta. Egész történet alatt savazta, csomó bunkó megjegyzése volt, és Scarlett végig azt is hitte, h. a csávó nem szerelmes belé.
Szóval ha egy férfi szeret egy nőt, miért beszélhet hasonló stílusban vele?
Én nő vagyok,de szerintem azért savaznak,hogy ne hogy azt érezzük hogy mindig "behódolnak" ,vagy hogy nekik az a szemükbe papucsság ,ha néha nem bunkóznak!
Ezzel akarják éreztetni a "férfiasságukat" ,de szerintem rossz gondolat!
3
nem véletlenül említettem Rhett figuráját, olyan szitut képzelj el, amikor a ffi. kedves is a nőhöz, segít neki, sok mindenen átsegíti, támogatja, látszik rajta, h. tetszik neki a nő, de hangsúlyozottan időnként, tehát nem mindig odaszúr egy-egy mondatával.
és persze a nő meg, ahogy Scarlett is.
5
ennek az égvilágon semmi köze a kérdésemhez!
6
igen, vmi ilyesmi.
Rhett mindvégig mélyen szerelmes volt Scarlettbe, de nem merte elmondani neki, csak a végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!