Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/7 anonim válasza:
Úgy én biztos nem, ahogy arra szüksége lenne a másiknak.
Van az a köd, és szenvedés a hiányátol, meg minden nap vele akarok lenni, felnézek rá, ő a mindenem, épülünk haladunk tipusu szerelem amit ÉN érezni szoktam, de általában köszönik nem kérik (pár ev mulva szakítás, kihasználás stb lesz csak)
Én nem tudom milyen szerelem az, amire szüksége van valakinek, de hogy nem ez, az biztos.
4/7 anonim válasza:
3-as: Férfi vagy nő vagy? Mennyi idős?
6/7 anonim válasza:
Én sem voltam még... Nincs szerencsém ezügyben.
23/L
7/7 anonim válasza:
Elviszlek magammal és lehet szerencsés lesz a csillagzatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!