Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én találom furcsának ezt az eredményt a szerelmesekről?
egy kutatás szerint, minél boldogabb egy pár, annál többet híznak, különösen az első pár évben a férfiak, de aztán a nők is.
én azt gondolnám, ha két ember szereti egymást, akkor megtisztelik a másikat azzal, hogy nem híznak el, hanem figyelnek magukra.
semmi vonzót nem találok a kövér testben!
Sokan szakitaskor meg depressziokor fogynak. Összeaszódnak.
Aztan lesz egy párjuk, boldogság és ujra egyensulyos táplálkozás es irulnak virulnak.
Talán igy lehet benne rácio.
Es sokan egyedul nem is esznek. Mert egyedul nem jo. Igy jon képbe a fogyas vekonysag egyedul.
Aztan ha lesz párja jo kis közös vacsik stb
nem feltétlenül fogynak szakítás után, mert van az ún. érzelmi és szexuális éhség jelensége, vagyis, ha nem jutsz szexhez, és nincs kihez érzelmileg kapcsolódj, akkor falásrohamok lépnek fel, megeszed a bánatodat.
és hízol...
Az is bizonyitott teny hogy kapcsolatban levők tovabb élnek mint a maganyosok.
De amugy en is tapasztalom hogy a szinglik adnak inkabb magukra mert ugye ott a pánik hogy elkeljenek vagy talaljanak vkit.
*Nő elhízik, férfi elhagyja*
"Rohadt felszínes szemét"
*Férfi elhízik, nő elhagyja*
"Jól tette, jobbat érdemel mint az az igénytelen disznó"
miért, egy dagadt nem tart attól, h. a párja lecseréli másra?
nekem nőként nem tetszenek a mackós, kövér, nevezzük bárhogy ffiak.
de van egy ismerősöm, egy nő, aki néhány éve összejött a párjával, aki normál testalkatú volt, a nő meg kövér.
és a pasi elképesztően meghízott, alig ismertem meg, a nő meg mintha kicsit fogyott volna.
elgondolkodtam azon, h. vajon ők most boldognak számítanak? vagy épp ellenkezőleg, hogy a férfi így elhagyta magát, és úgy meghízott, és akkora hasa lett, h. menni és ülni alig tud, miről árulkodik? (amúgy nem beteg az illető, nem azért hízott meg)
ne feledjük, a nagy túlsúly a szexben is zavaró lehet, de még egy sima kirándulásnál is, dombnak fel, h. a strandról már ne is beszéljünk.
Mi nem hiztunk a nagy szerelem idején sem és most már esküvő után is mindketten figyelünk a vonalainkra
Én nem azért vagyok 53 kg hogy na ezzel megfogom aztán elvett már lehetek diszno max többet nem kíván meg
Nekem fontos hogy vékony legyek
8
nekem is fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!