Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én találom furcsának ezt az eredményt a szerelmesekről?
Figyelt kérdés
egy kutatás szerint, minél boldogabb egy pár, annál többet híznak, különösen az első pár évben a férfiak, de aztán a nők is.
én azt gondolnám, ha két ember szereti egymást, akkor megtisztelik a másikat azzal, hogy nem híznak el, hanem figyelnek magukra.
semmi vonzót nem találok a kövér testben!
2022. aug. 24. 19:27
12/18 A kérdező kommentje:
szó szerint, mert azt megelőzően meg 40 kg voltam.
és nekem már ez a plusz 7 kg is sok, miközben tudom, h. baromi vékony vagyok, de én érzem magamon...
2022. aug. 24. 20:02
13/18 anonim válasza:
Megfigyeltem én is ezt több férfi kollégámon, mikor megnősült. Általában a nő bizonyítani akar a konyhában, kényeztetni a választottját, ill. együtt jó enni is. Nincs ebben direkt szándékosság v. igénytelenség.
14/18 A kérdező kommentje:
nem értek egyet, ha látja magán, h. nagyon meghízott, de nem áll le...
ha szeretek vkit, tetszeni akarok neki és magamnak is.
egyébként nagyon szeretek és tudok főzni, de ehet olyanokat is készíteni, amik egészségesek, és nem hízlalmnnak.
és nemcsak főzni lehet együtt, hanem sportolni is.
2022. aug. 24. 20:10
15/18 anonim válasza:
Ezekben a statisztikákban az a jó, hogy keringenek a neten, mint bolhaszr a levegőben, de senki nem tudja, mikor, hol, milyen körülmények között készült, ki készítette.
16/18 anonim válasza:
#12 47 kg-val még mindig baromi vékony vagy. Nem rosszból, de ne hidd azt, hogy minden férfi a botsáskákra bukik és hogy csak ez lehet a szép. Mondom ezt úgy, hogy én kondival “híztam fel” 45-ről 50-re és sokkal jobban érzem magam így a bőrömben, a pasiknak is jobban bejön, hogy van fenekem meg minden. Ezt csak azért mondtam, hogy nehogy fogyókúrara fogd magad 47 kg-val, mert azt hiszed, hogy csak nagyon vékonyan lehetsz vonzó (személy szerint én nem is tartom vonzónak, mindig utáltam, mikor csont és bőr voltam).
17/18 anonim válasza:
Általánosságban látok a kijelentésben rációt. Sok párnál láttam ilyet. Ellenben mi férjemmel erősen kivételek vagyunk. Ő egész életében sportolt, viszont nem figyelt az étkezésre, én inkább az egészségesebb, kiegyensúlyozott étrendet részesítettem előnyben, de nem nagyon mozogtam. Én motivált lettem a sportban, már 6 éve aktívan edzek, és bár több kiló vagyok, mint mikor összejöttünk, de sokkal tónusosabb, formásabb, mivel izmosodtam. Férjem pedig az étkezési szokásaimat vette át, így leszálkásodott. Egyikünk sem erőltette a másikra, csak szimplán ránk ragadt. Szóval mi mondhatni kivirágoztunk a másik mellett. Mivel stabil a kapcsolatunk, rengeteg fölösleges energiánk van hobbikra, sportra, főzőcskézésre, mert nem kell drámára, meg veszekedésekre mentális energiát pazarolnunk. De van még ilyen házaspár a rokonságban. Ott a nő személyi edző, a férfi meg eddig is aktív volt, csak nem kondizott soha. Ők is folyamatosan túráznak, edzenek, meg mindenféle más aktív programokat csinálnak.
18/18 anonim válasza:
Inkább azért van ez, mert alkoholisták és még a "felszállóágban" vannak, amit majd követ 10-15 év múlva egy gyors lefogyás amikor beütnek a májproblémák, cukorbaj és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!