Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti tudtok mélyen beszélni az érzéseitekről a nővel ha igazán szerelmesek vagytok?
Igen tudok. Sokszor sokkal mélyebben és őszintébben, mint a nők, mert ők kevésbé nyíltak meg nekem és ezt ki is használják.
De ettől függetlenül én ilyen vagyok és nem fogok megváltozni.
27 vagyok ha ez számít.
"Férfiak ti tudtok mélyen beszélni az érzéseitekről a nővel ha igazán szerelmesek vagytok?"
Volt amikor tudtam és volt amikor nem. Mostmár csak nem szeretnék. Nem tartom valószínűnek, hogy bárkinek tetszene az amit találna.
Egyébként, ha szerelmes vagy akkor sokkal nehezebb megtartani az álarcod és akaratlanul is történnek dolgok. Nagyon sok ember állarcot hord.
Én mélyérzésű vagyok. Igen, a szerelem ki tudja hozni, igazából alig várom, hogy kifejezhessem - és hogy ő is ilyen mély érzésű legyen, és megértsük egymást. Viszont sok nő elég flegma, lekezelő, és abszolút érzéketlen a férfival.
Én egy figyelmes, másikkal is törődő nőt szeretnék, nem olyat, aki gyakran befordul, bunkózik, én meg fussak utána. Rengeteg ilyet ismerek, nem fogok ilyen előtt megnyílni, és hülyét csinálni magamból. Ilyenkor arra megy ki a játék, hogy ugráltasson, de ő "megteheti", hogy ne legyen figyelmes.
Egyenrangú kapcsolatot szeretnék, ahol törődünk egymással, és azonnal ugrunk a másik miatt, ha neki valami szüksége van. Ezt tekintem társkapcsolatnak. De ehhez egy kedves, szelíd személyiség kell. Ez kicsit ritka.
Elvileg elfogadják a nők, de ajánlott a problémáid inkább magadban rendezni ha lehet. A nők szeretnek kettős mércét alkalmazni ebben. Őket mindig meg kell hallgatni, te meg ne legyél pipogya, hisztis…stb Végülis jogosan ők férfira vágynak, nem nőre.
🧐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!