Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zene miben segít nektek, ha szerelmesek vagytok vagy szerelmi bánatotok van? és ilyenkor mit hallgattok?
Szerelmesen fokozza az euforiat, kötődést erosit
Pl amikor ketten énekeltek egymast atolelve egy szerelmes számot amit beraktatok
Vagy a kocsiban ketten egy szerelmes számra buliztok
Közös élményt osszetartást erosit, szerelem érzést euforiáz fokoz.
Szerelmi banatosan nem hallgatok szerelmes szamokat mert fokozza hogy megszakad a szivem. Azaz adsig nem sirtam de ha szerelmes zene megy vagy plane a közös számunk akkor sírás, kikeszulés, fetrengés, munkaotthagyás hazarohanas (ha meloban hallod meg) es pokol lesz belole, es ilyenkor vagyok hajlamos kibekulni ami a legostobább döntesek egyike! Es kezdodik megint a teljes értelmetlen seveledsenelkuled f.szság.
A keruletunkben(magyafok közt)ezek mennek(azaz kocsikban is szomszedok is hallgatják ezeken vagyunk mi is, az eloado meghalt már)
Olyanokrol szólnak, hogy örökre egyutt es a többi
Nekem inkább akkor segít a zene ilyen téren, amikor vergődöm egy kapcsolatban vagy már szakítottunk, és nehéz. Olyankor nagyon sokat tud segíteni, ha találok egy olyan számot, aminek tudok azonosulni a szövegével. Pl. az előző kapcsolatomnál, amikor szakítottunk, akkor rengeteg hallgattam a Vad Fruttiktól a Jobb lesz holnapot, mert nagyon "ránk", a mi helyzetünkre passzolt az a szöveg, és a zene, a dal hangulata is elragadott.
Amikor szerelmes vagyok, nem szoktam kifejezetten "happy" szerelmes számokat hallgatni, mármint csak azért, mert szerelmes vagyok... azokat, ha jó a zene, igazából helyzettől függetlenül, ha jó zenét akarok hallgatni vagy passzol a ritmusa a hangulatomhoz... max. ha van ilyen "közös dal", akkor azt (olyat, amire először táncoltunk vagy mindketten szeretjük, ilyesmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!