Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mulik el?

Figyelt kérdés
Nem beszélünk, nem látom mégis sokat gondolok rá! Meddig szerethet így az ember? Mikor mulik el? Volt már valakinek hasonló?

2022. aug. 20. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Mittudomén. Nem vagyok roma jósasszony.
2022. aug. 20. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Max 2 év, de nem lesz ilyen erőteljes végig. És ez csak akkor, ha teljesen tapasztalatlan vagy. És ha közben nem ér nagyobb inger.
2022. aug. 20. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
most múlik pontosan, engedd, hadd menjen...
2022. aug. 20. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad le, hogy milyen hosszú és mennyire intenzív volt a kapcsolatotok. Én olyan esetről is tudok, hogy egy egyébként csinos nő egy hosszú, tartós együttélés után soha többet nem tudott más férfival összejönni. Nem tudott túllépni a múlton. S olyanról is, hogy két hét után már új kapcsolatban volt.
2022. aug. 20. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:

4

sztem ez egy tök plátói dolog, és soha nem jártak. valszeg incel imre az...

2022. aug. 20. 21:55
 6/9 A kérdező kommentje:
4 éve ismerem, ebből közel 2 évig volt kapcsolatunk, de nem éltünk együtt. sokat találkoztunk. Az utóbbi 1 évben ritkán havi egyszer beszélünk és munka kapcsán találkozunk is néha. Olyankor megölel, örül hogy lát, látszik a szemein, a mosolyán és mondja is. Okkal nem jöttünk össze mert neki is és nekem is van párunk. A gondolataimban viszont ott van... :/
2022. aug. 20. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Az eszem megáll. Két éven át mindketten csaltátok a párotokat egymással, de arra egyikőtöknek sem volt elég etikai tartása, hogy a meglévő társkapcsolatát feladja a másikért. Nem vagyok erkölcs-csősz, de nekem az ilyesmitől már hányingerem van. Előfordulhat, hogy az ember szenvedélyből egyszer félrelép, de két éven át ezt csinálni szörnyen arcátlan dolog.
2022. aug. 20. 22:14
 8/9 A kérdező kommentje:

7-es

Nem vagyok büszke rá! Nem vagyok büszke hogy szeretője lettem egy másik valakinek miközben nekem is volt párom. Pontosan ezért vetettem véget az egésznek ( előbb kellett volna, vagy inkább bele se menni a dologba) részemről nagyon megszerettem, és ha rajtam mult volna én biztosan őt választottam volna! Jelenleg annyira marcangolt a lelkiismeretem hogy elmondtam a páromnak és vele is szakítottam. Most egyedül vagyok, és csak rá tudok gondolni, pedig jó ideje nem beszélünk. Elmondása szerint ő is szeretett engem és ő sem tudja teljesen túltenni magát rajtam, de ő nagyon anyagias ember, így a párjával maradt.

2022. aug. 20. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben. Sok év után is bennem van, nem is tudom elképzelni a mai napig hogy valaha lesz hasonló érzésekben részem.

Ha nagy szerelem volt, nehéz lesz tovább lépni.

Próbálj ismerkedni, hátha sikerül. 🙂

2022. aug. 22. 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!