Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mittudomén. Nem vagyok roma jósasszony.
2022. aug. 20. 21:48
Max 2 év, de nem lesz ilyen erőteljes végig. És ez csak akkor, ha teljesen tapasztalatlan vagy. És ha közben nem ér nagyobb inger.
2022. aug. 20. 21:48
most múlik pontosan, engedd, hadd menjen...
2022. aug. 20. 21:50
Nem írtad le, hogy milyen hosszú és mennyire intenzív volt a kapcsolatotok. Én olyan esetről is tudok, hogy egy egyébként csinos nő egy hosszú, tartós együttélés után soha többet nem tudott más férfival összejönni. Nem tudott túllépni a múlton. S olyanról is, hogy két hét után már új kapcsolatban volt.
2022. aug. 20. 21:53
4
sztem ez egy tök plátói dolog, és soha nem jártak. valszeg incel imre az...
2022. aug. 20. 21:55
6/9 A kérdező kommentje:
4 éve ismerem, ebből közel 2 évig volt kapcsolatunk, de nem éltünk együtt. sokat találkoztunk. Az utóbbi 1 évben ritkán havi egyszer beszélünk és munka kapcsán találkozunk is néha. Olyankor megölel, örül hogy lát, látszik a szemein, a mosolyán és mondja is. Okkal nem jöttünk össze mert neki is és nekem is van párunk. A gondolataimban viszont ott van... :/
#6: Az eszem megáll. Két éven át mindketten csaltátok a párotokat egymással, de arra egyikőtöknek sem volt elég etikai tartása, hogy a meglévő társkapcsolatát feladja a másikért. Nem vagyok erkölcs-csősz, de nekem az ilyesmitől már hányingerem van. Előfordulhat, hogy az ember szenvedélyből egyszer félrelép, de két éven át ezt csinálni szörnyen arcátlan dolog.
2022. aug. 20. 22:14
8/9 A kérdező kommentje:
7-es
Nem vagyok büszke rá! Nem vagyok büszke hogy szeretője lettem egy másik valakinek miközben nekem is volt párom. Pontosan ezért vetettem véget az egésznek ( előbb kellett volna, vagy inkább bele se menni a dologba) részemről nagyon megszerettem, és ha rajtam mult volna én biztosan őt választottam volna! Jelenleg annyira marcangolt a lelkiismeretem hogy elmondtam a páromnak és vele is szakítottam. Most egyedül vagyok, és csak rá tudok gondolni, pedig jó ideje nem beszélünk. Elmondása szerint ő is szeretett engem és ő sem tudja teljesen túltenni magát rajtam, de ő nagyon anyagias ember, így a párjával maradt.
Voltam hasonló helyzetben. Sok év után is bennem van, nem is tudom elképzelni a mai napig hogy valaha lesz hasonló érzésekben részem.
Ha nagy szerelem volt, nehéz lesz tovább lépni.
Próbálj ismerkedni, hátha sikerül. 🙂
2022. aug. 22. 11:34
További kérdések: