Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés pontosan szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés pontosan szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés

Nem a szexuális vonzalom, akkor mi?

Ti honnan tudjátok, hogy ez már szerelem? Vagy mikortól? Mi volt az amiből rájöttetek, hogy ez nem csak testi vágy?

2022. aug. 10. 12:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kb olyasmi hogy tetszik neked valami hobbid amit egyedul csinalsz.

De aztan ha lesz ehhez tarsad vagy versenytarsad csapataid vagy bármi akkor ez a hobbid sokkal nagyobb szarnyakat is fog adni.

Es már egyedul soha tobbe nem lesz olyan:(

2022. aug. 10. 13:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Testi vágyat nem nagyon tudok érezni, de kémiát annál inkább. Ha bármilyen módon hozzámér, az olyan mintha megégetne ott. Továbbá akaratlanul csak rá tudok gondolni, bármit is csináljak, ez mondjuk elég kínzó, illetve ha tehetném, akkor az egész hátralévő életemet csak azzal tölteném hogy vele vagyok vagy vele beszélek, mert soha nem tudom megunni és nem tud elég lenni belőle. Olykor szeretek olyan ereklyéket magammal vagy magamon hordani, amit vagy tőle kaptam, vagy rá emlékeztet mert pl. azt szereti. Amikor ilyen irányíthatatlanul obszesszíven érzek, akkor sejtem, hogy szerelmes vagyok. A testi vágyat kicsit hanyagolja az érzés, nekem ilyenkor csak a lelkem létezik, de titkon azért remélem, hogy a kiszemelt azért testileg is kívánna engem, mert ellenemre se lenne az biztos.
2022. aug. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!