Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy szerelmes vagy valakibe?
Van egy illető, akibe eddig azt hittem, hogy szerelmes vagyok, mégis elbizonytalanodtam.
A jelek a következők:
- gyakran gondolok rá, naponta többször
- elalvás előtt mindig rá gondolok
- nagyon motivál, hogy pozitív irányban változzak
- szeretnék hozzá hasonló lenni jó értelemben
- valahogy mindig szeretettel gondolok rá
- megtennék neki bármit, amit kér
- szeretném ha szépnek találna
- vonzódok hozzá
- amikor rá gondolok, akkor mintha az egész szívem tele lenne a szeretettel, amit érzek iránta (ezt szó szerint értem)
- szeretnék a kedvében járni
- néha szégyellem magam előtte de közben meg szeretem is szóval mint amikor tetszik neked valaki és szégyellős vagy meg nem mondod ki neki, de attól még érzed és félős vagy előtte
- magamban már párszor mondtam, hogy utálom, pedig nem is utálom hanem épp ellenkezőleg, csak néha magamat előtt is el akarom rejteni az érzéseim és meg akarok feledkezni róluk
Sokáig biztos voltam benne, hogy szerelmes vagyok belé, de azon gondolkodtam el, hogy talán csak egy másik érzelmet keverek össze a szerelemmel.
Ha belegondoltok, olyan is van, hogy valaki vonzódik a másikhoz és emberileg is szereti, de mégsem szerelmes belé. Vagy nem? Gondolom ilyenek a barátság extrákkal kapcsolatok, vagy akár ha nem is szexelnek, de érzik, hogy vonzódnak, vagy az egyik fél és szereti emberileg is a másikat, de mégsem akar vele kapcsolatot, akár szexuális kapcsolatot se. Vagy valójában már ez is szerelem, csak nem akarják bevallani és félnek a következményektől, például hogy elromlik a barátság?
Az, amit én érzek, az szerintetek micsoda?
Valami nagyon erős szeretet vagy szerelem?
Most jutott eszembe, hogy kihagytam valamit. Amikor másokkal vagyok, szóval társaságban, akkor is eszembe jut és úgy érzem, hogy jobban vágyok rá, az ő közelségére, társaságára mint bárki máséra és ebbe most beleértek minden barátot, szülőket, rokonokat, bárkit, aki létezik.
És mióta így érzek iránta, azóta nem érdekelt úgy egy férfi sem, ahogyan ő. (Én lennék a lány)
Rajongás, 14 éves szintjén.
Ezek meg betegesek:
- nagyon motivál, hogy pozitív irányban változzak
- szeretnék hozzá hasonló lenni jó értelemben
- megtennék neki bármit, amit kér
Hány éves vagy, mi közöd ehhez a férfihoz?
Ha ez nem szerelem, akkor a szerelem mi? Komolyan nem tudom, hogy mi micsoda, pedig voltam már szerelmes párszor, de ilyet még nem éreztem, amit iránta.
Ez valahogy nem hasonlít az eddigiekhez.
A szerelemben is vannak fokozatok.
Van pl. a kézremegős szerelem, ami olyan, mint az atomvillanás, amikor annyira hatással van rád a másik, hogy levegőt se kapsz a közelében és legszívesebben elfutnál, sőt, sokszor tényleg el is menekülsz ez elől. Aztán van a hazaértem szerelem, ez annak felel meg, amit most érzel.
És ezeken belül is vannak fokozatok.
Valószínű azzal lehet összefügésben, hogy akibe beleszerettél, mennyire vonz szexuálisan is. Vagy nem tudom.
Én sokkal nagyobb szerelemnek érzem a kézremegőset, ezeket nem lehet megmagyarázni, teljesen ellent mondanak a józan észnek és többnyire nem is tudnak beteljesülni, annyira sebezhetővé tesznek.
Aztán van a hazaértem szerelem, ami elől nem akarsz elfutni, mert nem tesz annyira sebezhetővé, de az is szerelem.
Szerintem csak azt lehet szerelemnek nevezni, ami mindenféle megerőltetés nélkül törli a fejedből az előző nagy szerelmet, aki miatt pár éve még meg akartál halni. Ha a törlés megtörténik, akkor az szerelem. Ha nem törli, ha minden nap el kell mantrázni, hogy de legalább jó ember a társam, akkor az nem szerelem, legyen akármilyen jó ember is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!