Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha az ember szerelmes valakibe?
Az utóbbi időben elég sok változáson mentem keresztül mentálisan. Szerintem sokat fejlődtem, sok belső frusztrációt sikerül(t) kiiktatni stb.
De honnan tudom ha tényleg szerelmes vagyok?
Számomra: Onnan, hogy mindennél fontosabbnak érzed a másik boldogságát, onnan, hogy fél szavakból is megértitek egymást, onnan, hogy kiegészít téged, onnan, hogy nem bírsz távol lenni tőle, ha mégis muszáj, akkor vonz vissza, akár egy mágnes. Közhelyek, de igaz!
És onnan, hogy legyen bármilyen vita, súrlódás köztetek, semmi nem tántorít el mellőle.
Mellesleg, a történelem folyamán számtalan ember próbálta ezt szavakba önteni, vagy művészetileg ábrázolni. Hogy melyiknek sikerült a legjobban, azt mindenki döntse el maga. (hiszen mindenki másképp látja, érzi)
Mi 17 éve vagyunk együtt!
Szerintem a 3-as válaszoló jól leírta, ilyennek kéne lenni. Csak vigyázni kell vele, mert lehet a másik fél néha csak játékot űz belőle és az nagy nyomot hagy az emberben. Jó lenne már érezni az igazi szerelmet egyszer.
34/F
Ha tényleg szeretsz valakit, azt érezni fogod, mert azt mással kapcsolatban nem érzed. Akibe szerelmes vagy, azt szinte piedesztálra emeled, még a rossz tulajdonságait sem látod. Ezért van az a mondás is, hogy a szerelem vak! Mindig szeretnél vele lenni, kikéred a véleményét, vele osztod meg a gondolataidat. Észreveszed magadon, hogy másokkal nincs is kedved időt tölteni, csak vele. Szóval az a rózsaszín ködös állapot.
Azért ez nem összetévesztendő a szexfüggőséggel! A szexfüggők a szex által érzik magukat szeretve, mert máshogy képtelenek érzelmileg kapcsolódni a másikhoz. Szex közben boldogsághormonok szabadulnak fel pl. oxitocin ami a kötődésért felel, jobban bízunk tőle a másikban és az empátia szintjét is növeli, endorfinok stb..
Akinek csak szexhiánya van, mert éppen nincs vele a párja, az nem biztos, hogy szerelmes, mert vannak akik ezt a kettőt összekeverik!
Szóval, szerintetek aki szerelmes, az biztos benne hogy az?
Abban az esetben is ha ez fájdalmas?
A szerelem fáj!
Olyanra nem érdemes érzelmeket pazarolni, aki ezt nem viszonozza. Ha plátói azért, ha meg kapcsolatban vagy, akkor fel kell ismerni azt a helyzetet, amikor hiába szeretsz valakit, nem leszel soha boldog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!