Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagy valakibe, de (még) nem jöttetek össze, mennyire figyeled őt Facebookon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 17:19
1/10 anonim válasza:
nem lehetsz szerelmes abba, akit nem ismertél meg közelről legalább egy picit is..a közelről az azt jelenti nem több emberrel körül véve ha nem csak ketten.
2/10 anonim válasza:
Nem figyelgetem, hanem írok neki. Ha lepattint, akkor már engem sem érdekel.
3/10 anonim válasza:
Én figyelem, hogy miket tesz fel, rossz szokás tudom.
4/10 anonim válasza:
3. Szimpla közösségi oldal függőség, az hogy mit tesz fel az sosem a valóságot tükrözi..
5/10 anonim válasza:
Volt, hogy figyeltem, de rájöttem, hogy nincs értelme, így leszoktam róla.
6/10 anonim válasza:
Szerelem, meg fosbúk ismeretlenül...
Nagyon rossz kategóriában jársz!
7/10 anonim válasza:
Nem tudnam megallni, hogy ne nezzem. Ami rossz is, kinzas. Kozossegi media elobb konnyebb volt az edes semmit nem tudas. De ha mar van rola lathato info, termeszetes dolog a kivancsisag, akkor is, ha faj, amit latsz.
8/10 anonim válasza:
Elobb helyett elott szot akartam irni, elozo
9/10 anonim válasza:
Minden nap felnézek a profiljára. Nagyon rossz érzés, hogy ő nem szeret, de hát én meg odavagyok érte!
10/10 anonim válasza:
Semennyire. Senkit se figyelek fb-n. Vagy írok neki, vagy épp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!