Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagy valakibe de ő biztosan nem fog viszont szeretni és barátságot ajánl, elfogadjátok?
nem
azok az ellenkező nemű barátaim, akiktől kölcsönösen nem akarunk egymástól tiszta barátságon kívül semmit.
megalázó pitizni vkinek, aki nem szeret, de barátként sündörögsz körülötte.
magad helyzetét nehezíted meg, ő meg közben élvezkedik, hízik a mája, mert vhányszor rád néz, nem egy barátot fog látni benned, hanem vkit, aki odáig van érte.
ez pedig aszimmetrikus hatalmi dinamikát teremt, magyarán kihasználhatóvá és sebezhetővé tesz téged.
bárhogy viselkedik veled, az neked jobban fog fájni, vagy többet fogsz rajta agyalni, mint egészséges esetben.
szval egyet tehetsz, letiltod, törlöd, elfelejted...
Korabban még belementem ilyenekbe amik igy indulnak, szerelemmé is tudtam varazsolni de pár év es elhagytak. Szoval igy is úgyis a másik "erzelemmentes" "győz", mert valahogy azt tapasztalom erosebb a nem azerelem a szerelemnél is.
Szoval egy hideg passziv félnek ha meg is tudod nyitni a szivét de felkavaroan is, es esetleg "izzo" szenvedélyes szerelmes is lesz, AKKOR IS bukta lesz a vége.
En ezt tapasztaltam, nemtom hányszor már.
Igy aki kezdetben nem lángol, ma mar hagyom nem lángolni.
Pont most voltam egy ilyen helyzetben.
Inkább hagytam. Soha nem lettem volna túl rajta, míg Ő vígan elvan és csak barátként tekint rám.
Megalazo lett volna, főleg ha még esetleg tudja is, hogy én tobbkent nézek rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!