Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen èrzès szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen èrzès szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 20. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Családtagba? Nem tudom
2022. ápr. 20. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván rossz kategóriába került a kérdés, de aki nem tapasztalta még meg, annak egyszerűen lehetetlen szavakban átadni az érzést. Mondok egy viszonyítási alapot. Szokták mondani, hogy a szex, szexuális élvezet, vágy, az Univerzum legcsodásabb érzése. Nos, személy szerint, férfiként biztosan állíthatom, hogy csak a második legjobb. Ugyanis, bár életemben csak egyszer voltam olyan erősen szerelmes egy lányba, ami évekig tartott, de az az érzés olyan szinten hatással volt rám, hogy nem éreztem legalább egy hónapig szexuális vágyat, még kokrétan a lány iránt sem, akibe beleszerettem. Egyszerűen az érzelmek annyira felülkerekedtek, hogy minden más érzést, igényt lekapcsoltak, köztük a libidót is. Hetekig alig tudtam aludni, enni, inni, már szinte éreztem, hogy le fogok betegedni, szapora pulzus, magas láz, tehát meg is értem, hogy az embernél az az igazi fellángolás, az az erős szerelem, ami csak a kezdetekben van, miért nem tarthat örökké. Ez életemben egyszer volt, azóta sem tudtam más lány iránt ezt érezni.
2022. ápr. 20. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
1# Nyomi hozászólás.
2022. ápr. 20. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Milyen szerelmesnek?

Viszonzott? Csodálatos. A föld felett lebegsz, mindent gyönyörűnek látsz, érzel.

Viszonzatlan? Xar. Csak Reménykedsz, vársz, bizakodsz...mindezt feleslegesen.

2022. ápr. 20. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
folyton rágondolsz és maszturbálsz.
2022. ápr. 21. 00:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Röviden? Jó :)
2022. ápr. 21. 01:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kinek?
2022. ápr. 21. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Egy jófajta gyógyszerhez hasonlítanám. Mikor beteg vagy, meggyógyít, de benne van a pakliban, hogy még szarabbul leszel, mint előtte a mellékhatások miatt, és a jólét így csak átmeneti lesz. Zsákbamacska a dolog, ha nincs mellékhatás, örömbódottá, ha van, szopás.

Ugyanez a szerelem. Ha sül, akkor a világ legjobb élményének részese leszel, ha nem és csak kínlódás meg csalódások sorozata, akkor maga a pokol.

2022. ápr. 21. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!