Milyen érzés igazán szerelmesnek lenni?
Remek, tuti! Nem tudsz racionálisan gondolkodni, nem vagy észen, nem is jár más a fejedben.
Nem szeretnék többször "az" lenni!
Heló!
Szerintem az igazi szerelem nem a "rószaszín köd". Nem egy múló dolog. Mi két éve vagyunk együtt, nagyon jó harmóniában. Minden nap beszélünk, ha távol is vagyunk egymásól - gyakran így van, mivel ha együtt is lakunk, barátnőm pozsonyi, én győri vagyok és még néemtbe is járok. Midnent megbeszélünk, ezért nincsenek nagy vitink, csupán ksi összezördülések - de hol nincs az? -, ha kell, feláldozzu ka másikért a dolgokat, akár a nagyokat is - természetesen egy határon belül. Mivel hasonló az ízlésünk, mégis sokbmindenben máskpp gondolkodunk, ezért jól kijövünk egymással és unalomnak a jele se volt a két év alatt.
És ez a válaszom arra, amit érzek, guyanis ezt érzem, ezt az összességet. És ez csodás, fantasztikus. Hiszen van egy párom.
Elsőnek: Azokat már végigolvastam,de én még nem kérdeztem meg. :D
Nem tudok betelni a válaszokkal.
Sosem érzem magam egyedül, azt érzem mindenben számíthatunk egymásra. Akármit is csinálunk, az vele jó, vele a legjobb! Egymás életévé váltunk, megbízhatok benne, óriási biztonságot nyújt. A legnagyobb baj is mellette sokkal enyhébb lesz, viszont ha összeveszünk, akár csak egy kis időre is, nem találok nyugalmat. Nem tudok rá haragudni, a bizalom ami kiépült köztünk elvezet odáig, hogy mindig meg tudjuk érteni a másikat. Elfogad olyannak amilyen vagyok, ugyanakkor jobbra sarkall. A másik gyengeségeiben ugyanúgy megtaláljuk a jót, mint az erősségeiben. És amikor megölel...az annyira, de annyira jó :):)
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal, de azt hiszem ritka az olyan kapcsolat, mint a miénk és erre nagyon büszke vagyok :)
20/l
Sosem érzem magam egyedül, azt érzem mindenben számíthatunk egymásra. Akármit is csinálunk, az vele jó, vele a legjobb! Egymás életévé váltunk, megbízhatok benne, óriási biztonságot nyújt. A legnagyobb baj is mellette enyhébb lesz, viszont ha összeveszünk, akár csak egy kis időre is, nem találok nyugalmat. Nem tudok rá haragudni, a bizalom ami kiépült köztünk elvezet odáig, hogy mindig meg tudjuk érteni a másikat. Elfogad olyannak amilyen vagyok, ugyanakkor jobbra sarkall. A másik gyengeségeiben ugyanúgy megtaláljuk a jót, mint az erősségeiben. És amikor megölel...az annyira, de annyira jó :):)
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal, de azt hiszem ritka az olyan kapcsolat, mint a miénk és erre nagyon büszke vagyok :)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!