Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már ugy kapcsolatban, hogy te szerelmes voltál de a másik fél nem? Milyen érzés, attól még boldog vagy hogy ő nem szerelemmel szeret?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 21:06
1/11 anonim válasza:
Visszagondolva,beteges.Felruháztam olyan dolgokkal ,amit én látni szerettem volna.Közbe egy gyökér hazug volt.Dehát ilyen az élet,mindig van mit tanulni.Most már felismerem az ilyet.
2/11 anonim válasza:
Ez akkor van amikor az egyik a masik szintje alatt keres.
3/11 anonim válasza:
Szerintem a ex barátnőmnek nem tűnt fel amíg tartott hogy nem vagyok szerelmes.
Tudom mit kell hazudni.
Így szép vagy
Úgy kedves vagy
Jaj nagyon értékes vagy…..
A nők igazából nagyon egyszerűek.
4/11 A kérdező kommentje:
Én ilyen helyzetben vagyok, fél éves kapcsi. Én vagyok a nem szerelmes fél. De szeretem csak nem szerelemmel. Azért kérdezem hogy vajon a felszin alatt mit érez, mégha valójába boldognak is tűnik. Egy szinten vagyunk 2es.
2022. máj. 25. 21:24
5/11 anonim válasza:
Igen, másfél éves kapcsolat, nemrég elmondta konkrétan, hogy soha nem érezte hogy ez igaz szerelem lett volna részéről, inkább egyszerű szeretet. Részemről viszont még mindig tart a szerelem iránta.
6/11 anonim válasza:
Voltam ilyenben de olyan nagyon megalázó volt, én nő vagyok és szerelmes voltam. Mondtam higy ez nekem nem elég és szakitottam.
7/11 anonim válasza:
Igen, de csak akkor lett számomra viláhos, mikor szakított velem. Utána visszagondoltam az összes együtt töltött időre és nagyon hülyének és megalázottnak éreztem magam, hogy nem tűnt fel.
8/11 anonim válasza:
Nem lennék ilyen kapcsolatban, ha van ingadozás az normális mert vannak veszekedések utána meg békülések. Az a lényeg hogy jó e össze bújni stb és van bizalom.
9/11 anonim válasza:
Borzasztóan fájdalmas, érzelmileg megalázó és tönkretedzi az embert.
10/11 anonim válasza:
Én mindig megéreztem ha már nem volt szerelem, sőt szeretet se csak tingli-tangli meg hamis dolgok. Ilyenkor szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!