Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már ugy kapcsolatban, hogy te szerelmes voltál de a másik fél nem? Milyen érzés, attól még boldog vagy hogy ő nem szerelemmel szeret?
Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 21:06
11/11 anonim válasza:
Én most is a nem szerelmes fél vagyok. De nem mondom el neki mert szeretnék belé szeretni megint. Nem fogom eröltetni, de szakít ha akar, én akkor sem fogok. Jók az összebújások, de valamiért nem kelti fel annyira a figyelmemet. Olyan mintha szerelmes lennék csak nem teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!