Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a bajom, miért történt így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a bajom, miért történt így szerintetek beteg vagyok?

Figyelt kérdés

51 éves férfi és 27 éves nő.

6 hónapja tart az egész. Eddig titokban, de most már felakarjuk vállani egymást.

Közös vállskozáunk lett 6 hónapja, mindketten ugyanabban a szakmában vagyunk.

Vállalkozó, befektető vagyok. Hogy milyen befektető nem fontos.

Termékeket vásároltam egy cégnél.

A cég vezető a példaképem, én is olyan sikeres szeretnék lenni üzleti életben, mint ő. A cégvezető szerelmes lett belém, és én is ő belé.

A cégvezető hotel tulajdonos is egyben, és a leendő szállodájat most építi. 3 fia van, mindegyik házas, és van unokája.

Ő egy elismert üzletember és mindenki ismeri.

Az cégének a közponja abban az üzleti negyedben van, ahol átlag ember üzletet bérelni nem tud, neki ez a saját tulajdona.

Az álmom az hogy nekem is legyen ilyen helyen egy üzletem, de ez sosem valósulna meg, ahhoz nyernem kéne a lottón.

Logisztika és szállítmányozással is szeretnék foglalkozni ennek a férfinak az öccse egész Moszkvában szállítja az álatlam értékesített termékeit. Nekem a logisztikai tanulmányaim még folyamtaban vannak, levelezőin kb 1 év míg befejezem, de a való életeben mindent tudok a logisztikáról, és külkereskedelemről papír nélkül is.

A második álmom, hogy egyszer lesz egy szállítmányozó cégem és Magyarországra én fogok termékeket szállítani, de ehhez legalább 3 kamionra lenne szükségem.

A cégvezető tulajdonosnak testvérének pedig több kamonja van.

Először a nagy kor különbség ellenére azt hittem apa komlexusum van, de nagyon szeretem apukámat, úgy nőttem fel mint egy hercegnő.

Ha a szüleim baráti kapcsolatban voltak, édesapám mindig azt mesélte 17 éves kora óta járta külföldet, és mennyire sikeres volt, milyen jó üzleteket kötött.

Volt szó a beszámolójában emeletes üzletekről, hotelekről, szállítmányozásásról, külföldi kapcsolatokról.

Én mikor kicsi voltam és a babáimmal játszottam, mindig eljátszottam a gondolatról, ha nagy leszek én is ilyen szeretnék lenni.

Felnőttem apám vállalkozást vittem tovább. Ki kerültem külföldre 2 idegen nyelvet megtanultam anya nyelvi szintén férjhez mentem, majd elváltam. A szakmát profi szinten viszem tovább.

A válást válságként éltem meg, a férjemet abban az üzleti negyedben ismertem, amiről apám gyerek koróm óta mesélt. Most ebben kerületben van a leendő szerelmem, aki 51 éves.

Apám gyönyörű meséjét a sikereres üzleti életről, a külföldi nemzetközi keredelmről,a logisztikáeól az exportról kb 10 évig halottam gyerek koromban ami most valóság lett. A férjemben nem voltak hiányosságok, ami a mostani páromban meg vannak. A volt férjem 18 évvel volt tőlem idősebb.

Szerintem nem normális ,hogy, mindig apám korosztajú embert találok.

Persze tetszik az egsztencia, meg tudom belülről, hogy, ha nem lenne az egsztencia , akkor is érdekelne.

Neki a legjobb bmw -je van, ami az én kedvencem kocsi márkám egyébként, ő mellette egy fiatal szép nő, ugyanolyan tekintélyt add mint az autója.

Boldogok vagyunk, bár mindenki megnézz minket.

2022. aug. 8. 23:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés a üzleti - filozófia rovatba való. Rólatok semmit nem tudtunk meg, csak hogy mindenki vállakozó vagy az szeretne lenni. Mi a kérdés? Hogy meg lesz e három kamion?! Isten adja meg :)
2022. aug. 9. 01:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a masik ket nyelvet is ugy beszeled anyanyelvi szinten mint a magyart, akkor rossz hirem van...
2022. aug. 9. 03:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Itt mi a kérdés? Mert leírtad a gyerekkorodig visszamenőleg hogy miért is ilyen ferfiakba "szeretsz" bele, magyarán hogy rajtuk keresztül tudod csak megvalósítani a gyerekkori álmaid.

Sokan jutottak már fekve magas pozicióba, főleg ha volt valódi tudás is mögötte, ezzel nem te lennél az első.

Amúgy meg a leírásod olyan mint egy motivációs levél, ahhoz csak pár mondatot kellene kivenned. Ebből is látszik hogy nem is a férfi érdekel, hanem az amit elérhetsz vele.

2022. aug. 9. 04:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy valóban sikeres, értelmes férfi messziről kerülne téged.
2022. aug. 9. 05:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
9-es Nekem is ez jutott az eszembe, de mintha valamelyik nyugger testvérnek a fia is már mintha lett volna a képben.
2022. aug. 9. 06:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor prosti vagy aki a pénzért van vele? Vagy ha nem, akkor miért arról szól az egész kérdés? Iszonyat fárasztó volt végig olvasni. Kevés összefüggés van, mintha random követnék egymást a mondatok. Ha a magyar az anyanyelved, akkor nem akarom tudni hogy beszéled a többit.

Amúgy ha jól olvasom ki, minden jó, te boldog vagy és jatszod az üzletasszonyt, mások meg persze hogy lenéznek ha egy apád korabeli ember faszán pörögsz egyre feljebb a ranglétrán. De ne foglalkozz velük, ha te tükörbe tudsz nézni, akkor az a lényeg. Nem ciki prostinak lenni, kárpótol a bömbös.

2022. aug. 9. 08:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Határon túli magyar a Kérdező, és szó szerint évek óta tolja itt ezeket a történeteket.
2022. aug. 9. 08:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ezt a sok, párkapcsolati témába még véletlenül sem illeszthető sallangot begépelted, főzhettél volna egy vadas marhát zsemlegombóccal. Több értelme lett volna.

Most komolyan, mi motivál bárkit arra, hogy kisregényeket írjon arról, mennyire játszik fontos szerepet az életében a pénz? Miért kell ezt másokkal közölni? Mennyire kell ehhez unatkozni?

Hmm?

2022. aug. 9. 10:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Várj kitalálom. Pár éve szerelmes voltál a sokkal fiatalabb öccsébe, akivel csókolóztatok, de lepattintott. Mi lesz, ha megtudja a bátyja?

Hú, zseni vagyok😁

2022. aug. 9. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!