Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a bajom, miért történt így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a bajom, miért történt így szerintetek beteg vagyok?

Figyelt kérdés

51 éves férfi és 27 éves nő.

6 hónapja tart az egész. Eddig titokban, de most már felakarjuk vállani egymást.

Közös vállskozáunk lett 6 hónapja, mindketten ugyanabban a szakmában vagyunk.

Vállalkozó, befektető vagyok. Hogy milyen befektető nem fontos.

Termékeket vásároltam egy cégnél.

A cég vezető a példaképem, én is olyan sikeres szeretnék lenni üzleti életben, mint ő. A cégvezető szerelmes lett belém, és én is ő belé.

A cégvezető hotel tulajdonos is egyben, és a leendő szállodájat most építi. 3 fia van, mindegyik házas, és van unokája.

Ő egy elismert üzletember és mindenki ismeri.

Az cégének a közponja abban az üzleti negyedben van, ahol átlag ember üzletet bérelni nem tud, neki ez a saját tulajdona.

Az álmom az hogy nekem is legyen ilyen helyen egy üzletem, de ez sosem valósulna meg, ahhoz nyernem kéne a lottón.

Logisztika és szállítmányozással is szeretnék foglalkozni ennek a férfinak az öccse egész Moszkvában szállítja az álatlam értékesített termékeit. Nekem a logisztikai tanulmányaim még folyamtaban vannak, levelezőin kb 1 év míg befejezem, de a való életeben mindent tudok a logisztikáról, és külkereskedelemről papír nélkül is.

A második álmom, hogy egyszer lesz egy szállítmányozó cégem és Magyarországra én fogok termékeket szállítani, de ehhez legalább 3 kamionra lenne szükségem.

A cégvezető tulajdonosnak testvérének pedig több kamonja van.

Először a nagy kor különbség ellenére azt hittem apa komlexusum van, de nagyon szeretem apukámat, úgy nőttem fel mint egy hercegnő.

Ha a szüleim baráti kapcsolatban voltak, édesapám mindig azt mesélte 17 éves kora óta járta külföldet, és mennyire sikeres volt, milyen jó üzleteket kötött.

Volt szó a beszámolójában emeletes üzletekről, hotelekről, szállítmányozásásról, külföldi kapcsolatokról.

Én mikor kicsi voltam és a babáimmal játszottam, mindig eljátszottam a gondolatról, ha nagy leszek én is ilyen szeretnék lenni.

Felnőttem apám vállalkozást vittem tovább. Ki kerültem külföldre 2 idegen nyelvet megtanultam anya nyelvi szintén férjhez mentem, majd elváltam. A szakmát profi szinten viszem tovább.

A válást válságként éltem meg, a férjemet abban az üzleti negyedben ismertem, amiről apám gyerek koróm óta mesélt. Most ebben kerületben van a leendő szerelmem, aki 51 éves.

Apám gyönyörű meséjét a sikereres üzleti életről, a külföldi nemzetközi keredelmről,a logisztikáeól az exportról kb 10 évig halottam gyerek koromban ami most valóság lett. A férjemben nem voltak hiányosságok, ami a mostani páromban meg vannak. A volt férjem 18 évvel volt tőlem idősebb.

Szerintem nem normális ,hogy, mindig apám korosztajú embert találok.

Persze tetszik az egsztencia, meg tudom belülről, hogy, ha nem lenne az egsztencia , akkor is érdekelne.

Neki a legjobb bmw -je van, ami az én kedvencem kocsi márkám egyébként, ő mellette egy fiatal szép nő, ugyanolyan tekintélyt add mint az autója.

Boldogok vagyunk, bár mindenki megnézz minket.

2022. aug. 8. 23:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt mifelénk zsadányon a roma csajszik is a BMW-s csávókra buknak.
2022. aug. 8. 23:20
 2/19 anonim ***** válasza:
29%
Saját gyerekre nem vágysz?
2022. aug. 8. 23:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nagyon értem, hogy a kérdéshez minek kellett ez a borzalmas körítés.

Pont a kapcsolatotokról nem írtál semmit.

2022. aug. 8. 23:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés egyáltalán?

Hogy miért az idősebbekre buksz?

Jó viszonyod volt apukáddal, azért.

Van akinek azért kell idősebb férfi, mert szimplán az tetszik, ahogy az életben előrébb tart, tapasztaltabb.

Van aki az apukáját szeretné pótolni.

Van akinek jó viszonya van az apukájával, és ezt a jó kapcsolatot keresi a szerelembe is.

2022. aug. 8. 23:34
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
#Azért kellett ez a borzalmas körítés hogy a kedves kérdező tudassa a Gyakoris prolikkal hogy ő milyen sikeres az életben mindenki más meg mekkora csicska. Amúgy csak egy tipikus aranyásó aki a pénzre hajt és a saját korosztályában nem talál lehúzható partnert.
2022. aug. 8. 23:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
ilyen helyesírással?
2022. aug. 9. 00:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
6# nekem is ez jutott eszembe…
2022. aug. 9. 00:08
 8/19 anonim ***** válasza:
40%

Eddig az jön le hogy kihasznál… elsősorban a kor, másodszor… még te dolgozol neki? Legalább ingyen?..

Tesztelt le… ha tényleg szerelmes nem félti tőled a vagyonát, mondom úgy hogy hogy ismerek pár milliárdost.

2022. aug. 9. 00:13
 9/19 anonim ***** válasza:
92%
Már megint te? Az öccsének sikerült végül elmondanod, higx most a bátyjával kavarsz? A bátynak pedig sikerült elmondanod, higy az öccsével csókolóztál? Az eddigi sztorikból sose, derült ki, hogy házas is voltál, ez gondolom most is hazugság. 27 évesen azért elég kínos lenne túllenni már egy váláson.
2022. aug. 9. 00:25
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Pszichéje van ennek is, miért buknak a 20 éves egyetemista csajok a 35-45 közötti egyetemi tanáraikra... De nagyon sok ilyen volt az egyetemen, hogy a csajok mentek fel a 42 éves tanár szobájába este 8 kor és ott vihorásztak vizsgázás mögé bújva. Aztán az egyikkel össze is jött a tanár és kidobta a feleségét emiatt.
2022. aug. 9. 00:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!