Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy olyan kapcsolatot, amiben a páromat nem zavarja, hogyha együtt hízunk. Van még más valaki is így? 29F
Figyelt kérdés
Hízékony vagyok, de nagyon odafigyelek az étkezésre és a mozgásra. Nem vagyok vékony, sem kövér, de szeretnék egy olyan lányt, aki szintén úgy gondolkozik, mint én, és nem érdeklik a társadalmi kritikák.2022. aug. 4. 11:06
2/6 anonim válasza:
Nem, csak te vagy ezzel így egyedül a 8 milliárd emberből. Öregem, 29 éves pasiként ilyen agyi szinten lenni... nehéz volt megszülni egy ilyen kaliberű kérdést?... mi a f*sz van manapság az emberekkel...
4/6 anonim válasza:
Társadalmi kritika? Ó, drágaságom, ez a legkisebb probléma. Olvassál utána milyen betegségek párosulnak a magas testsúlyhoz és megérted mire célzok.
5/6 anonim válasza:
Én is ilyen lányt keresek magam mellé
6/6 anonim válasza:
Duci lànyként örülnék egy ilyen kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!