Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire " zavar be" a kapcsolatodba a mobilozás?
Nyilván ma már elkerülhetetlen de azért van egy határ.
Nálunk például ha ő otthon van, csak azt nyomkodja. Minden más várhat, de persze noncs ideje semmire..
Hazaérek és 10-ből 9szer ő a kanapén ül és mobilozik.
én a gépet nyomom, de ez lehet munka, szórakozás, barátokkal beszélgetés stb
nekem szerencsére nem volt még mobilozós párom, meg én sem vagyok függője, szerencsére a gépnek sem, bár van amikor kicsit túlzásba viszem (barátnő mellett azért nem gépezek annyira)
Egyik barátom szo nelkul kivette a kezembol kocsiban utközbem es kivágta az ablakon a telom:D
A másik állandoan veszekedett velem inkabb. Sőt terrorizált.a jelenlétében már a telohoz se mertem nyúlni.
A mostani meg ha telozom, állandoan odabujik hozzam, vagy cukkol, vagy nekem dob egy párnát, vagy mellém ül beszélgetni, vagy birkózik csikizőzik velem. Azaz a telorol magára tereli szeretettel a figyelmem. De reggelente békén hagy kávézni telozni. Es csak nézi az ágyban a plafont és engem vár türelmesen.
Simán elkerülhető, minimális erőfeszítéssel.
Én csak várótermekben meg este lefekvés előtt 1-1 régi modoros cikkel zárom napot a régi idők emlékére.
De amúgy szinte leszarom, egyrészt van gépem, másrészt ha mást csinálok, akkor minek a mobilozás? Ha emberekkel beszélek, akkor nem fogok nekiállni "leszarlak, ecsém" stílusban mobilnetezni. Bunkóság az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!