Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire " zavar be" a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire " zavar be" a kapcsolatodba a mobilozás?

Figyelt kérdés

Nyilván ma már elkerülhetetlen de azért van egy határ.

Nálunk például ha ő otthon van, csak azt nyomkodja. Minden más várhat, de persze noncs ideje semmire..

Hazaérek és 10-ből 9szer ő a kanapén ül és mobilozik.

2022. febr. 9. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Néha én is beszólok barátnőmnek mert azt nyomkodja miközben vagyunk valahol. Legszívesebben kivenném a kezéből aztán elhajítanám.
2022. febr. 9. 12:37
 2/11 anonim ***** válasza:

én a gépet nyomom, de ez lehet munka, szórakozás, barátokkal beszélgetés stb

nekem szerencsére nem volt még mobilozós párom, meg én sem vagyok függője, szerencsére a gépnek sem, bár van amikor kicsit túlzásba viszem (barátnő mellett azért nem gépezek annyira)

2022. febr. 9. 12:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Semennyire. Mindketten szoktuk használni szabadidőben is, de sose megy az együtt töltött idő kárára, közös programnál nem is kerül elő, egyikünk sincs ráfüggve, de ha épp nem csinálunk semmit és otthon vagyunk, miért ne nyomkodhatná. Nálunk ebből még soha nem volt konfliktus.
2022. febr. 9. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ebben a kérdéskörben a kérdések 90%-át te írod ki. Milyen újfajta válaszra számítasz, amit eddig még nem kaptál meg itt?
2022. febr. 9. 12:53
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

Egyik barátom szo nelkul kivette a kezembol kocsiban utközbem es kivágta az ablakon a telom:D

A másik állandoan veszekedett velem inkabb. Sőt terrorizált.a jelenlétében már a telohoz se mertem nyúlni.

A mostani meg ha telozom, állandoan odabujik hozzam, vagy cukkol, vagy nekem dob egy párnát, vagy mellém ül beszélgetni, vagy birkózik csikizőzik velem. Azaz a telorol magára tereli szeretettel a figyelmem. De reggelente békén hagy kávézni telozni. Es csak nézi az ágyban a plafont és engem vár türelmesen.

2022. febr. 9. 12:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Simán elkerülhető, minimális erőfeszítéssel.

Én csak várótermekben meg este lefekvés előtt 1-1 régi modoros cikkel zárom napot a régi idők emlékére.

De amúgy szinte leszarom, egyrészt van gépem, másrészt ha mást csinálok, akkor minek a mobilozás? Ha emberekkel beszélek, akkor nem fogok nekiállni "leszarlak, ecsém" stílusban mobilnetezni. Bunkóság az ilyen.

2022. febr. 9. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem pont a fordítottja zavar, a páromat kb. lehetetlen elérni mert napi 1x néz rá a telefonjára. (Én akkor nyomkodom, amikor tényleg nincs más tennivalóm, alapvetően tudok jobb szórakozási formákat.)
2022. febr. 9. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Utálom, hogy mobil, tv megy ahelyett, hogy beszélgetnénk. Mindig én kezdeményezem a beszélgetést, de a ki mikor mit csinál, mi történten felül már elhal a másik oldal :-(
2022. febr. 9. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban kérdező. Szerintem meg az emberek zöme állandóan nyomkodja a telóját. Engem nagyon idegesít, miért kell minden sza*t lefotózni, meg üzengetni. Boltban, utcán, étteremben, kocsiban, benzinkúton állandóan látok ilyen embereket. Otthon ugyanez megy nálunk. Én szabadulok ettől az értelmetlen nyomkodástól, más meg á hagyjuk is...
2022. febr. 9. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha allandoan csinalja az zavar. De minden nap jar egy kis magan dolog, 1-2 ora mobilozas.
2022. febr. 9. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!