Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy normális kapcsolatom egy fiúval, ha néha zavar, hogy túl sokat beszél?
Van egy srác, aki nagyon bejön nekem. Nagyon kedves, figyelmes, aranyos, és jóképű is. Ráadásul okos is, a pécsi egyetem mellett dolgozik is, szóval mondhatni tökéletes. Az egyetlen gond, hogy túl sokat beszél. Állandóan dumál, be nem áll a szája. Mindenről, a családjáról, a barátairól, a suliról, a kedvenc sportjairól, tényleg mindenről.
Én viszont csendesebb lány vagyok, és néha szeretem is, ha csend van körülöttem. Jó érzés, hogy bízik bennem, és mesél nekem, de néha kicsit sok. Utaltam már rá, hogy sokat beszél, de nem nagyon változott semmi. Nem tudom, mit tegyek, mert tényleg szeretek vele lenni, egyelőre haverokként, heti pár órát. De emiatt nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne megpróbálni egy párkapcsolatot, mert a nap 24 órájában előbb-utóbb besokallnék, és félek, hogy a barátságát is elveszteném. Ti mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!