Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a barátnőmmel, h az összes ismerősei közül az az egy valaki annyira zavar, hogy bele örülök ha továbbra is tartsa vele a kapcsolatot?
Mi köze a barátnődnek ahhoz, hogy xy érez iránta valamit?
Engem is szeretett még az exem, mikor összejöttem a párommal. És? Az ő baja.
Amíg a párod nem viszonozza, addig nem értem, mi a probléma ezzel.
Én sem engednék ilyen kérésnek. Még vérszemet kapsz, aztán ki tudja legközelebb mit fogsz követelni?
Nem bízol magadban az világos, de a barátnődben sem?
Erdekes, hogy a holgy hozzaszolok nem engednenek neked.....DE ha ok talalnak valakit a te ismeretsegi korodben, akkor az olyan mint az utolso ; "vagy-vagy".
Miert nem birod elviselni a masik embert? Ezen gondolkodj el! Mi idegesit benne. Lehet, ezen neked kene valtoztatni. Ha a baratnod nem zarta le vele a kapcsolatot, akkor kerdezz ra. Egyebkent meg nem tulajdonolod a holgyet, ugyhogy szokj hozza hogy sajat szabad akarata van. Azt csinal amit akar. Ha pedig te kifejezted nemtetszesed es o tovabbra sem valtoztat rajta es "nyomorban" tart, akkor fedezd fel a helyed az elelmiszer lancban. Ugyhogy csatlakozom az elozohoz azzal a kulonbseggel, hogy nem allitanam valaszut ele. Az ugyanis egy ultimatum es rakenyszerited az akaratod. Marpedig azt tudjuk, minden hatasra van egy ellenhatas, ugyhogy megkeserulod ezt a vegen. Tehat kozold vele, hogy te ezt igy nem tudod folytatni es amig o nem zarja le vele a kapcsolatatot, addig neked nincs helyed az o eleteben.....es meghajolsz es kihatralsz. Aztan varsz. Ha visszahiv megnyerted a not; dontott, teged akar. Ha nem hiv vissza es elenged, akkor meg tobbet nyertel :) Mert sok sok fejfajastol szabadultal meg es ujra szabad vagy es keresheted eleted parjat. Es ki tudja, lehet megtalalod azt a not aki nem szarja le hogy neked is vannak erzeseid. :)
Egyebkent a feltekenyseg egy nagyon csunya agybetegseg. Szerintem nojj ki belole!!!
Kosz a részletes beszámolót.
Nos nem vagyok féltékeny típus egyáltalán és ez ami van nem is féltékenység, a srác nem is egyszer mar megpróbált összeugrasztani minket, első alkalommal nem sikerült de azóta engem zavar h ha meg csak baráti is de van köztük valami kapcsolat, később kiderült h a srác fülig szerelmes bele, ezt o maga mondta, természetesen kertem a barátnőmet h szüntesse meg vele a kapcsolatot és ahogy te is mondtad volt ellen hatása ugyanis o arra értette h most én döntök helyette. Sajnos valamilyen módon a barátnőm egyszerűen nem fogja fel h a gyerek bele van zúgva és szét akar minket szedni, o továbbra is egy havert lat benne, e miatt a legutóbb elég csúnyán össze is vesztünk, és most mar elértem oda h elegem lett. szeretnem vele megértetni és ha nem ért a szép szóból akkor szeretnem lezárni a kapcsolatot.
Én naponta beszélek az exemmel, ugyanis van egy közös gyerekünk.Na ilyenkor mi van?Jelenlegi páromnak idegrohamot kéne kapnia?Ő a mai napig beszél a volt barátnőjével, ugyanis emberi kapcsolatban maradtak.Menjek a falnak?
Ha te ilyenen problémázol, akkor gyerek vagy még egy kapcsolathoz, vagy nincs önbizalmad, esetleg nulla a bizalmad a barátnőd felé.
Hat pajtas, ugy latszik mindenki ugyanazt mondja es a lany is azt csinalja amit mondtam.
Tehat a teny az hogy o "nem erti"; te nem fogsz rajta "uralkodni"; o kenyszeriti rad az o "hatalmat. Vagyis te elmondtad hogy ez neked nem jo es o tovabbra is csinalja. Ragozzam tovabb? Szerintem hajolj meg, koszond meg az eltoltott kellemes idot es uriember modjara tavozz. Ennyit tudsz tenni ezzel a "kapcsolattal".
Amit a feltekentsegrol irtal..... szerintem rosszul ertekeled sajat magad. Nekem ( es mindenki masnak) feltekenynek tunsz. A lanynak es szerintem ezert tart ra. Ezen dolgoznod kell! Ez meg fogja nyomoritani az eleted ha nem veszel rola tudomast. Sott, a masik eletet is es a gyerekeitek, csaladotok eletet is. Ez nem vicc am! Vedd komolyan! A masik sracc nem tud "osszeugrasztani" titeket. Csak ti tudtok "osszeugrani" a baratnoddel. Mindegy amaz mit mond vagy csinal..... Te dontesz mit csinalsz; foglalkozol vele, vagy figyelmen kivul hagyod. Nem kell beszolni senkinek (neki sem), nem kell ellensegeskedni. Egyszeruen "levego" a sracc es kesz. Ha reagalsz ra, akkor le tud kergetni a terkeprol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!