Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak a barátnőmmel ha zavar, hogy nem túl gyakran mossa a fogát?
Figyelt kérdés
Igazából már szóltam neki hogy büdös a szája, akkor pár napig mosta rendesen de mostanában megint nem. Meg tök rosszak hátul a fogai meg fogkövesek és eléggé taszító. De közben meg szeretem...2014. okt. 2. 19:33
1/6 anonim válasza:
Ha szereted ne szakíts vele. Vegyél neki rágót, majdcsak leesik neki :}
2/6 anonim válasza:
ez taszító, ha nem bírod így, és nem is hallgat rád akkor szakíts vele, ha nem bírja megérteni.
3/6 anonim válasza:
Vidd el egy fogorvoshoz es csinaltasd meg a fogait, lehet hogy a romlott szuvas fogai miatt budos a szaja, de lehet nem zar jol a gyomorszaja, valami ilyesmi betegsegben szenved, attol is budos lehet e lehelete.. vegyel neki olyan elektromos kis fogkefet, azzal jol megtudja mosni.. ne legeloszor fogorvos, fogkoeltavolitas, fogfeherites, tomes, utana johet a tobbi.. szegenyt ne bansd ezzel, lehet mossa o, de ennek ellenere rossz a lehelete.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, de én nem lennék együtt olyannal, akit undorodva csókolok meg, mert bűzlik.
5/6 anonim válasza:
Ha emiatt szakitasz vele akkor nem szereted igazan...ennel sokkal de sokkal rosszabb dolgok is vannak a vilagban,mondjuk meg egy pasimnak sem vokt budos a szaja,de ha az lett volna csak ezert nem hagytam volna el:-))
A helyedben elcipelnem orvoshoz lehet h csak a mandulaja okozza:-)))
6/6 anonim válasza:
Egy páran nagyon lehurrogtak hogy uristen, ha ez miatt szakitasz nem is szereted.
A mai fiatalok csókkal köszönnek, csókkal válnak el a másiktól, az hogy valakinek mennyire budos a szája, igenis fontos tényező.
Szerintem undorito egy budos szaju emberrel együtt lenni, ha tényleg szerelmes vagy bármelyik percben arra vágysz hogy letepd róla a ruhát és megcsokold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!