Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk! Zavar, ha az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar, ha az exetek hamar túltette magát a kapcsolaton?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja szakítottunk a barátommal. Amiatt lett vége, mert nem akarta eléggé a kapcsolatot, és kezdett hanyagolni, távolságtartó lett. Én nagyon szenvedtem, mert szerettem. Végül én mondtam ki a végét, mert láttam, hogy ez sehova nem vezet.

Az első 2 hét borzalmas volt, de utána annyi minden történt a munkámban, meg egyéb dolgokban (nem párkapcsolati), hogy napról napra egyre jobban lettem. Egyre kevesebbet gondoltam rá, nem sírtam és valahogy le tudtam zárni ezt az egészet.

Vannak közös barátaink, akiktől kérdezősködött rólam.. Ők elmondták neki, hogy kb. mizu velem és hogy igazából tök jól vagyok. Azóta furán viselkedik. Elkezdett folyamatosan gyúrós képeket posztolni, meg olyanokat tesz ki mindenhova, amiket tudja, hogy nagyon szeretek. Ez csak amiatt fura, mert ő egyáltalán nem ilyen típus, nem neten éli ki magát. Elvileg azt hiszi már pasizok, mert múltkor a haverjai megláttak egy sráccal sétálni. De ő csak haver, semmi olyanról nincs szó.

Szerintetek ez most mi? Én nem tudom hova tenni.

22/L

2020. nov. 24. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Ez a mónika show
2020. nov. 24. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, esélyes hogy zavarja őt.

Viszont nem értem hogy ez miért is lenne baj, hiszen te szakítottál vele?!

Most az a bajod, hogy fáj neki, ha szakítanak vele és rá 1 hónapra mással látják a volt nőjét? Kinek nem fájna ez?

2020. nov. 24. 22:29
 3/12 A kérdező kommentje:
3 hónapig voltunk csak együtt és alig találkoztunk. Nekem úgy tűnt nem gondolja komolyan, és nem vagyok neki kicsit sem fontos. Próbáltam vele megbeszélni, de rendesen nem lehetett. Csak annyit mondott, hogy bizonytalan és nem tudja készen áll-e. Úgy éreztem csak púp vagyok a hátán és meg fog könnyebbülni, ha befejezzük. Emiatt furcsa nekem.
2020. nov. 24. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit sajnalja, de nem nagyon. Kulonben keresne.
2020. nov. 24. 22:41
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én speciel nem kérdezgettem soha exeimről.

Szàmomra ambivalens, hovy ki milyen gyorsan tette túl magàt rajtam.

2020. nov. 24. 23:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy 3 hónapos kapcsolaton, ahol az egyik fél nem mutatott nagy érdeklődést, nem csodálom ha viszonylag hamar túltetted magad. Szerintem a két hét teljesen reális idő erre.

Az, hogy ilyeneket posztol, teljesen normális. Nagyon sokan élik meg így a szakítást, próbálják erősnek mutatni magukat, vagy azt érzékeltetni, hogy "nézd kit veszítettél el." Számomra ez egy kicsit gyerekes viselkedés, de sajnos nem mindig tud jól reagálni erre az ember. Persze, rosszul érzi magát, és megbántva, de ha próbáltál vele előbb beszélni, nem szó nélkül léptél le, és ennek ellenére ő nem változtatott, hogy jobban érezd magad a kapcsolatban, akkor az onnantól már nem a te hibád. Az viszont, hogy még mindig ismerősöd a közösségi oldalon, szerintem nem normális dolog, én a helyedben törölném, és nem nézegetném a posztjait. De nyilván ez már a te döntésed.

2020. nov. 24. 23:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem
2020. nov. 25. 00:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelt, hogy én tegyem magam minél hamarabb túl.

Amúgy meg csináljon, amit akar.

2020. nov. 25. 02:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak előkészíti magát a csajozáshoz. Ha akarna téged, nem a gyúrással foglalkozna, csak írna egy üzenetet.
2020. nov. 25. 09:56
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem a gyúrás miatt furcsállom, hanem amiatt, hogy kérdezősködik rólam folyamatosan.

Azért nem értem, mert én sem szoktam ilyet, illetve az előző exeim sem érdeklődtek utánam szakítás után. És nem értem ő miért nem zárta le, ha egyszer nem kellettem neki.

2020. nov. 25. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!