Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk! Zavar, ha az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavar, ha az exetek hamar túltette magát a kapcsolaton?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja szakítottunk a barátommal. Amiatt lett vége, mert nem akarta eléggé a kapcsolatot, és kezdett hanyagolni, távolságtartó lett. Én nagyon szenvedtem, mert szerettem. Végül én mondtam ki a végét, mert láttam, hogy ez sehova nem vezet.

Az első 2 hét borzalmas volt, de utána annyi minden történt a munkámban, meg egyéb dolgokban (nem párkapcsolati), hogy napról napra egyre jobban lettem. Egyre kevesebbet gondoltam rá, nem sírtam és valahogy le tudtam zárni ezt az egészet.

Vannak közös barátaink, akiktől kérdezősködött rólam.. Ők elmondták neki, hogy kb. mizu velem és hogy igazából tök jól vagyok. Azóta furán viselkedik. Elkezdett folyamatosan gyúrós képeket posztolni, meg olyanokat tesz ki mindenhova, amiket tudja, hogy nagyon szeretek. Ez csak amiatt fura, mert ő egyáltalán nem ilyen típus, nem neten éli ki magát. Elvileg azt hiszi már pasizok, mert múltkor a haverjai megláttak egy sráccal sétálni. De ő csak haver, semmi olyanról nincs szó.

Szerintetek ez most mi? Én nem tudom hova tenni.

22/L

2020. nov. 24. 22:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
6-os igazad van, de azzal nem értek egyet, hogy törölnöm kellene mindenhonnan. Nem haraggal váltunk el, nekem az lenne gyerekes, ha letörölném azt az embert, aki egyszer fontos volt nekem. Félre ne értsetek, nem ,,nézegetem a posztjait" egyszerűen csak szembejönnek velem, nem szándékosan.
2020. nov. 25. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Pszichológusok szerint sem egészséges tartani a kapcsolatot az exünkkel. És az, hogy továbbra is látjátok egymás életét, új kapcsolatait, szerintem valahol mélyen rosszul fog érinteni - legalábbis míg 100%-ban nem tudtok túllépni egymáson. Nyilván nem azt mondom, hogy egy esetleges véletlen találkozáskor ne is vegyetek egymásról tudomást, de valószínűleg a közösségi oldalon nem fogjátok tartani a kapcsolatot. De ez már tényleg csak az én véleményem, nem akarok okoskodni.
2020. nov. 25. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!