Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenèzhetsz a párod telefonjába?
Én is tudom párom feloldó kódját, de nem nézegetem.
N 30
Én is tudom a feloldó kódot, de nem szoktam kutakodni.
Én megbízom benne.
Én beletudnék nézni a párom telefonjába, de soha egyik párkapcsolatomban sem tettem. Ő is tudná használni az enyémet, vagy belenézni.
Nekem a telefon privát szféra mégha semmi titkolnivalója sincs benne, akkor is. Ugyanigy vagyok a pénztárcával és a táskával. Sosem nyultam bele a párom pénztárcájába vagy táskájába. Ez nem papucsság vagy gyengeség stb. Szerintem ez a másik életének tiszteletben tartása, hisz nem a birtokom.
Csak egy érv emellett: Ha a párom barátnője egy nagyon diszkrét témát oszt meg a párommal és arról beszélgetnek, akkor ahhoz is mi közöm? Itt ez nem csak róla szól...
Lehet lepontozni, nálam ez mióta élek így van és így gondolom. Aki érti, érti...
37/F
16
Maximálisan egyetértek. Majd jól lepontoznak, mint engem is :D
15 voltam.
Tudom a kódját, ő is az enyémet. Simán használjuk egymásét, de nem ellenőrzés miatt.
Pl a múltkor egy térerőmentes helyen nyaraltunk és ő bement a városba. Odaadtam neki a telefonom az útra hogy intézzen valamit.
De kb csak olyankor van ilyen, hogy a másik tudja. Simán kérhetném, hogy ne nézze, csak így egyszerűbb, titkolnivalóm nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!