Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belenèzhetsz a párod telefonjába?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belenèzhetsz a párod telefonjába?

Figyelt kérdés
Egy barátom teljesen meglepődött, hogy minden szó nèlkül használom a párom telefonját, meg hogy ismerem a jelszavát. Ez mièrt enyire furcsa? (ő is ismeri az enyèmet) annyi, hogy sose azèrt használjuk a másikèt, hogy ellenőrizzük, hanem pl:tegnap aludt ès kellett egy telefonszám, párom legutóbb: egy ügyet intèzett, ès az ügyfèlszám az e-mailembe volt (èn is aludtam akkor)... Nàlatok ez hogy van?
2022. aug. 2. 05:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk benne van a telefonban a másik ujjlenyomata. Üzeneteket nem nézünk, legfeljebb a közös csoportokat szoktuk a másikéról megnyitni, de ha bármi másra kell a telefon, gond nélkül fogjuk a másikét.
2022. aug. 2. 07:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is tudom párom feloldó kódját, de nem nézegetem.

N 30

2022. aug. 2. 08:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is csak egyszer néztem bele, szintén gyanús körülmények miatt. Sajnos magától soha nem vallott volna be semmit, de annyira egyértelmű jeleket mutatott, hogy meg kellett tudnom az igazságot. Ki is derült, hogy ez igazi hazudozó, hülyének nézett, kihasznált.
2022. aug. 2. 08:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is tudom a feloldó kódot, de nem szoktam kutakodni.

Én megbízom benne.

2022. aug. 2. 08:58
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Nem nézünk egymás telefonjába, nem is akarok belenézni.
2022. aug. 2. 09:30
 16/20 anonim ***** válasza:
55%

Én beletudnék nézni a párom telefonjába, de soha egyik párkapcsolatomban sem tettem. Ő is tudná használni az enyémet, vagy belenézni.

Nekem a telefon privát szféra mégha semmi titkolnivalója sincs benne, akkor is. Ugyanigy vagyok a pénztárcával és a táskával. Sosem nyultam bele a párom pénztárcájába vagy táskájába. Ez nem papucsság vagy gyengeség stb. Szerintem ez a másik életének tiszteletben tartása, hisz nem a birtokom.

Csak egy érv emellett: Ha a párom barátnője egy nagyon diszkrét témát oszt meg a párommal és arról beszélgetnek, akkor ahhoz is mi közöm? Itt ez nem csak róla szól...

Lehet lepontozni, nálam ez mióta élek így van és így gondolom. Aki érti, érti...

37/F

2022. aug. 2. 10:24
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

16

Maximálisan egyetértek. Majd jól lepontoznak, mint engem is :D

15 voltam.

2022. aug. 2. 10:25
 18/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
34%
Nem illik más cuccaiban kutakodni, meg most úgy őszintén, minek? Pl. a kolléganőm ír, hogy akkor találkozzunk, valaki belenéz csak ezt látja, de kiakad, hogy ki ez meg micsoda, közben a munkahelyem előtti kódos ajtót jelenti. Nálunk pl. a barátnőm telefonja, laptopja egyáltalán nincs lekódolva, de soha eszembe sem jutna belenézni, van nekem saját.
2022. aug. 2. 10:33
 19/20 A kérdező kommentje:
16# rèszben igazad van. Privátszfèrának minősül. Èn ezzel úgy vagyok, hogy nem ellenőrzès cèljából lehet. Abba nincs semmi gond. A pènztárca egy másik dolog. Közös kasszán vagyunk. Eddig a tudta nèlkül csak akkor nyúlok a telojához, ha alszik... Sokat dolgozik had pihenjen. De pl kell egy telefonszám, nem nèzem meg a massangerèt, sms èt. Ha èbren van akkor persze előtte szólok neki, vagy megadja ő ami kell nekem, vagy azt mondja hogy szolgáljam ki magam...
2022. aug. 2. 10:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Tudom a kódját, ő is az enyémet. Simán használjuk egymásét, de nem ellenőrzés miatt.

Pl a múltkor egy térerőmentes helyen nyaraltunk és ő bement a városba. Odaadtam neki a telefonom az útra hogy intézzen valamit.

De kb csak olyankor van ilyen, hogy a másik tudja. Simán kérhetném, hogy ne nézze, csak így egyszerűbb, titkolnivalóm nincs.

2022. aug. 2. 11:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!