Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenèzhetsz a párod telefonjába?
#3:
Korrekt. xd
Amúgy én nem szoktam nézegetni, a sajátomat akkor adom oda neki, ha valami pályázatról/felhívásról van szó. Nem kardinális kérdés szerintem.
Biztos belenézhetnék, de fel sem merült, hogy ezt kérjem.
A jelszavainkat sem tudjuk. Persze, fel van írva egy noteszbe, és tudja, hogy hol van, szükség esetén ott meg tudja nézni.
De amúgy nem lenne pofám beleturkálni a személyes tárgyaiba. Igen, egy párkapcsolaton belül is kell a személyes tér. Mondom ezt úgy, hogy ez életem legjobb kapcsolata, és teljes a bizalom kettőnk között.
Az meg egyszerűen - nálunk legalábbis - nem életszerű, hogy valami adat kelljen egymás telefonjáról. Nem hinném, hogy bármi sürgős ügye lenne pl. munkatársaimmal. :D
Mindketten fel tudjuk oldani a másik telefonját, szerintem beteges, ha valaki annyira félti az intim szféráját, (már persze, ha elfogadjuk, hogy amúgy nincs rejtegetni valója) hogy tabu a telefon. Ugyanakkor a kapcsolat végét jelentené, ha ellenőrzési céllal nyúl bele. Sokszor átrágtuk már ezt a témát. Ha rajta kapom, türelmesen végig várom, amíg kikeresi, amit akar és közben elkezdem összeszedni a cuccaim és elköltözök. Olyan ember, aki nem bízik bennem, nem lehet a társam.
Ugyanakkor sokszor hasznos, ha fel tudom oldani a mobilját, illetve ő is az enyémet. A laptopunk is elől van, nem védi kód, szabadon lehet használni.
Szerintem hosszú kapcsolatok esetében, főleg együtt élő pároknál ez valahogy természetesen kialakul.
Nem kértem engedélyt rá, amikor gyanús körülmények merültek fel. Nem is kaptam volna, hiszen senki sem olyan hülye, hogy hagyja magát lebuktatni, ha nem akarja a bukást. A rá kérdezés meg nem vezet eredményre, hiszen nem akarják, hogy kiderüljön a valóság róluk. Maguktól ritkán vallanak színt, akkor is már csak akkor, amikor már jó ideje hülyének nézik a másikat. Sokak fétisze a kettős élet.
Lehet elítélni, szidni, de a jövőben is ugyanígy cselekszem majd, ha valami gyanús lesz a másikkal kapcsolatban. A gyanakvásom sosem volt alaptalan. Arra meg várhatnék akár ítélet napig is, hogy a másik fél korán bevallja az igazat. Erre csak nagyon kevesen képesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!