Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belenèzhetsz a párod telefonjába?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belenèzhetsz a párod telefonjába?

Figyelt kérdés
Egy barátom teljesen meglepődött, hogy minden szó nèlkül használom a párom telefonját, meg hogy ismerem a jelszavát. Ez mièrt enyire furcsa? (ő is ismeri az enyèmet) annyi, hogy sose azèrt használjuk a másikèt, hogy ellenőrizzük, hanem pl:tegnap aludt ès kellett egy telefonszám, párom legutóbb: egy ügyet intèzett, ès az ügyfèlszám az e-mailembe volt (èn is aludtam akkor)... Nàlatok ez hogy van?
2022. aug. 2. 05:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktunk, de szabad mindkettőnknek.
2022. aug. 2. 05:51
 2/20 harebell ***** válasza:
Bele, oda-vissza így működik, kb ahogy leírtad.
2022. aug. 2. 05:59
 3/20 anonim ***** válasza:
27%
Ó, itt olyan nagy a szerelem és a bizalom, hogy mindenki oda-vissza tekergeti a párja telefonját.
2022. aug. 2. 06:50
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

#3:

Korrekt. xd

Amúgy én nem szoktam nézegetni, a sajátomat akkor adom oda neki, ha valami pályázatról/felhívásról van szó. Nem kardinális kérdés szerintem.

2022. aug. 2. 06:58
 5/20 anonim ***** válasza:
38%
Nekem pl nincs rejtegetni valom, nyugodtan hasznalhattak a dolgaimat az exeim telefon pc stb kaptak sajat kis helyet is rajtuk meg ujjlenyomat hozzaferest jelszot. Egyedul a bankszamlahoz nem
2022. aug. 2. 07:06
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

Biztos belenézhetnék, de fel sem merült, hogy ezt kérjem.

A jelszavainkat sem tudjuk. Persze, fel van írva egy noteszbe, és tudja, hogy hol van, szükség esetén ott meg tudja nézni.

De amúgy nem lenne pofám beleturkálni a személyes tárgyaiba. Igen, egy párkapcsolaton belül is kell a személyes tér. Mondom ezt úgy, hogy ez életem legjobb kapcsolata, és teljes a bizalom kettőnk között.

Az meg egyszerűen - nálunk legalábbis - nem életszerű, hogy valami adat kelljen egymás telefonjáról. Nem hinném, hogy bármi sürgős ügye lenne pl. munkatársaimmal. :D

2022. aug. 2. 07:16
 7/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
48%
Nem titkolunk mi sem semmit egymás elöl, de nekem le van kódolva mindig, más ne nyomkodja az én telómat. Ha kéri odaadom, megmutatok akármit benne.
2022. aug. 2. 07:21
 8/20 anonim ***** válasza:
Nincs kimondva de én pl kalóriát számolok , és általában a párom táplálja be az appba. Ilyenkor teljeswn normális hogy kinyitja, használja stb
2022. aug. 2. 07:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten fel tudjuk oldani a másik telefonját, szerintem beteges, ha valaki annyira félti az intim szféráját, (már persze, ha elfogadjuk, hogy amúgy nincs rejtegetni valója) hogy tabu a telefon. Ugyanakkor a kapcsolat végét jelentené, ha ellenőrzési céllal nyúl bele. Sokszor átrágtuk már ezt a témát. Ha rajta kapom, türelmesen végig várom, amíg kikeresi, amit akar és közben elkezdem összeszedni a cuccaim és elköltözök. Olyan ember, aki nem bízik bennem, nem lehet a társam.

Ugyanakkor sokszor hasznos, ha fel tudom oldani a mobilját, illetve ő is az enyémet. A laptopunk is elől van, nem védi kód, szabadon lehet használni.

Szerintem hosszú kapcsolatok esetében, főleg együtt élő pároknál ez valahogy természetesen kialakul.

2022. aug. 2. 07:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kértem engedélyt rá, amikor gyanús körülmények merültek fel. Nem is kaptam volna, hiszen senki sem olyan hülye, hogy hagyja magát lebuktatni, ha nem akarja a bukást. A rá kérdezés meg nem vezet eredményre, hiszen nem akarják, hogy kiderüljön a valóság róluk. Maguktól ritkán vallanak színt, akkor is már csak akkor, amikor már jó ideje hülyének nézik a másikat. Sokak fétisze a kettős élet.

Lehet elítélni, szidni, de a jövőben is ugyanígy cselekszem majd, ha valami gyanús lesz a másikkal kapcsolatban. A gyanakvásom sosem volt alaptalan. Arra meg várhatnék akár ítélet napig is, hogy a másik fél korán bevallja az igazat. Erre csak nagyon kevesen képesek.

2022. aug. 2. 07:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!