Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy kit szeretek igazán?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan emberektől várnék tanácsot, segítséget akik belekerültek abba a bizonyos nagyon rossz háromszögbe. Amikor tényleg egyszerre van két ember az életükbe akit nagyon szeretnek/szerettek, és hogyan derült ki ki az igazi és ki az aki talán csak vonzalom. Hogy tudom rendbe tenni és végre véget vetni a kettős érzésnek. Tudni szeretném kit szeretek igazán, és nem félni mi lesz ha az egyikőjüket el veszítem, jól szeretnék végre dönteni. Félek hogy lassan ott tartok késő lesz.

2022. júl. 20. 08:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyjából picit jobban össze foglalva. Nem csak mostani ismerkedésről van szó. Az egyik srác volt az első párom 7 éven keresztül (éreztem hogy szerelmes vagyok végig). Mindig vele akartam maradni sosem jutott eszembe más. Egészen addig amíg meg nem jelent a másik srác és nem tudtam hová tenni miért is érdekel annyira. Majd inkább véget vetettem a kapcsolatnak, hogy ne legyen belőle bonyodalom és senkinek se fájjon megjobban. Viszont ezután a másik srác mégsem szeretett volna kapcsolatot, de nem tűnt el az életemből én pedig akkor úgy éreztem szeretem és megszeretnem próbálni vele, ezért nagyon rosszul érintett. Ez kb 3 év leforgása. Volt idő amikor próbáltam tovább lépni el vonatkoztatni, de nem olyan egyszerű mint gondoltam, és zavar hogy nem tudom pontosan mit érzek, viszont közben azt nagyon is érzem hogy el repül mellettem az idő úgy hogy én szeretni szeretnék, de senki sem tudja mit akar. Velem az élen. És tudom sokan azt mondják ha ott tudtam hagyni akit szerettem akkor már nem őt szeretem hanem akiért otthagytam. De jelenleg ebben sem vagyok biztos. És csak tudni szeretném mit is érzek, végre. És igen nagyon nehéz. Egyébként L/25 :)
2022. júl. 24. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!