Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért azokat a fiúkat szeretik meg akik nem viszonozzák igazán a szeretetet?
Csomó olyan lányt ismerek aki szomorú mert állandóan vitatkozik a barátja vele, semmibe veszi, kihasználja. De mégis vele van, és nem szakít. De ha annyira rossz a kapcsolat akkor miért marad benne? Miért az ilyen fiúk a vonzóak?
Én fiú vagyok, nem találok barátnőt, pedig én egyáltalán nem olyan vagyok mint ezek a fiúk. Engem valamiért egy lány sem vesz észre, pedig 1000x jobb barát lennék:(
hát igen.. ez ismerős szitu..
amugy valamiért ez így működik.
minél kedvesebb vagy a lánnyal annál jobban nem fog vonzodni hozzád.. de ha minél bunkóbb stílussal viszonyulsz hozzá (nem törődsz vele , les@arod)
annál jobban beléd szeret... de lehet én is rosszul látom ezt de valamiért akkor is ilyen ez a kiba@ott világ..
Tegyél egy próbát ! próbálj meg nem kedves lenni ! És meglátod mi lesz ! De ne durvulj !
Mert ilyenek a szüleik, ez nekik az ismerős.
És ezt hosszú idő kinőni.
Van egy nagy különbség köztük és közted... ők MÁR benne vannak egy kapcsolatban, eljutottak odáig. Inkább azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy nekik hogy sikerült (elárulom, úgy hogy folyamatosan próbálkoztak, udvarlás, kommunikáció miazmás, akkor is ha előtte 50 nőtől kosarat kaptak).
Ja ettől még igazad van, van sok kapcsolat amit már rég le kellett volna zárni, mert csak a megszokás "tartja" össze, de ne általánosíts. Nem minden kapcsolat ilyen, sőt a többség nem ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!