Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Napi 1 dobozzal elsziv,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi 1 dobozzal elsziv, mennyire mas egy ilyen emberrel egy kapcsolat mint egy nem dohanyzoval?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy ferfivel, napi 1 doboz cigit elsziv, még nem talalkoztunk. En nem dohanyzom, nem tudok erdemes e ismerkedni vele igy. Nem volt még kapcsolatom, elmondanatok van e kulonbseg egy dohanyos es egy nem dohanyos ferfi kozott kapcsolat teren, es ha igen mik azok? Mire szamitsak?
2022. júl. 18. 22:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Aki ismerkedésnél napi 1 dobozt vall be, az bizony inkább két dobozzal pippant el, szóval elég erős dohányos lesz 😂

Akkora mennyiségnél már a 2.-ra liheg ha felmegy gyalog és áradni fog belőle a hamutartó szag. Kb. ez a különbség. Az ember habitusára, stresszre nem hat ki - az teljesen más tényezők függvénye.

2022. júl. 19. 00:34
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Én, ÉVI 3-5 szál szivart szívok, de szerencsére ritkán jutok hozzá.

Viszont ahogy visszagondolok, a legutóbbi 5 barátnőm közül, 4 cigizett. És nem "proli", meg "egyszerűmelós" csajok voltak, hanem ingatlanos, állatorvos, ügyvéd, vállalkozó, tanár.

2022. júl. 19. 08:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Akkora mennyiségnél már a 2.-ra liheg ha felmegy gyalog és áradni fog belőle a hamutartó szag. Kb. ez a különbség."

Ez azért nem teljesen igaz. 8-10 éven keresztül szívtam napi két dobozzal, szóval tapasztalat.

Már a MAGASFÖLDSZINTEN lihegtem :D :D Hála Istennek már nem.

2022. júl. 19. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!