Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Napi 1 dobozzal elsziv,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Napi 1 dobozzal elsziv, mennyire mas egy ilyen emberrel egy kapcsolat mint egy nem dohanyzoval?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy ferfivel, napi 1 doboz cigit elsziv, még nem talalkoztunk. En nem dohanyzom, nem tudok erdemes e ismerkedni vele igy. Nem volt még kapcsolatom, elmondanatok van e kulonbseg egy dohanyos es egy nem dohanyos ferfi kozott kapcsolat teren, es ha igen mik azok? Mire szamitsak?
2022. júl. 18. 22:15
A kérdező szavazást indított:
Van kulonbseg
Dohanyos es nem dohanyzo kozott nincs kulonbseg
24 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
23 éves
2022. júl. 18. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A szaga az ami általában a nem dohányzót zavarja.

Én dohányzom, párom nem. Ha vele vagyok jóval kevesebbet cigizek.

N 30

2022. júl. 18. 22:17
 3/13 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Max a szag, ami más lehet, bár pl. nekem vannak dohányos ismerőseim, akiken nem is érződik, hogy dohányoznak, ill. nemdohányos ismerősök is lehetnek halál büdösek, szóval :D
2022. júl. 18. 22:20
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Elárulok egy titkot, de kérlek, ne mondd el senkinek!🤫

Két nemdohányzó férfi között, és 2 dohányzó férfi között is van különbség 😉

2022. júl. 18. 22:21
 5/13 A kérdező kommentje:

2. Nem vagy olyankor feszult?

Ez a fiu alapjaraton elegge hamar ideges lesz, hat ha meg kevesebbet is cigizne... :D

2022. júl. 18. 22:22
 6/13 A kérdező kommentje:

4. Elarulok egy titkot, ez az oldal arrol szol hogy kerdeseket tegyunk fel. Minden es mindenki kozott van kulonbseg, ez is egy titok volt.

Irkalj mashova! Puszi

2022. júl. 18. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

A kérdésedre válaszoltam,csak szólok.😁

2022. júl. 18. 22:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kb hetvenezer forintot csak a szenvedelyere fog költeni minden honapban. Naponta 20*5 percet a cigivel fog tölteni.

Amúgy meg cigiszaga is lesz, bár ez kevésbé tűnik tragikusnak a fenti kettőhöz képest.

2022. júl. 18. 22:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. Dee, szoktam. Amikor nagyon érzem akkor rágyujtok, de amúgy egész jól bírom.
2022. júl. 18. 22:51
 10/13 anonim ***** válasza:
45%

"Ez a fiu alapjaraton elegge hamar ideges lesz"

Még nem találkoztatok, hogy derült ez ki? Nem hiszem, hogy jó jel.

2022. júl. 18. 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!