Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szidja ennyi ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidja ennyi ember (inkább férfiak) a telt, molett, husis lányokat? Lentebb kifejtem;

Figyelt kérdés

Miért vannak szidva, hogy lusták? Miért nem nő az, aki mondjuk 85 kg? (Csatolok videót is, csak hogy értsétek) ;

[link]

Női szemmel is vonzóak. Nem egy csodálatos nőt/lányt ismerek, akiket fiatalabb korukban bántottak ezért. Mivel nem tartoznak az átlagba, de mégsem ülnek otthon tétlenül. "Biztos lusta, alig mozog." Nem, de sokszor a mozgás és az étrend hatására sem tud valaki fogyni. Vannak olyan betegségek, amik megnehezítik nem egy - akár férfiak körében is- az emberek életét. Van olyan, amire a mai napig nincsen gyógyszer, csak ideig-óráig kezelhetőek.

Nekem sosem volt bajom azokkal sem, akik 50-55 kg körüli nők. Szerintem minden nő gyönyörű. <3

Nem veszekedést szeretnék a kérdés alatt, azt instant jelentem is. Véleméneket szeretnék, válaszokat. Miért ilyen kirekesztőek ezekkel a nőkkel szemben?

2022. júl. 12. 13:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!! Egyszer badoon nagyon megtetszett egy lány làtszott rajta,hogy magas és nem vékony,de amikor 190-200cm es 105 kiló oda vokt írva meglepődtem. Képen! Nagyon jól oszlott el rajta.

Viszont sok molett lány lemond magáról vagy nem fogja fel!nhogy néz ki és nagyon nem alkatának megfelelően öltözik. Tehát vagy nőietlen vagy vékony nőkre illő cuccokat vesz fel. Aztán nem egy molett lányt idmertem akinek a mocskos szájánál csak a bevállalóssága volt nagyobb, igazi kocsmatündér volt.

2022. júl. 12. 14:32
 32/38 A kérdező kommentje:

31. A realitás talaján maradva, kedvesen.

Köszönöm a válaszodat. :)

2022. júl. 12. 14:33
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló testalkatú lány vagyok mint a videóban 172/80 kg, mindig sikerem volt a férfiaknál. Senkise se jött még oda, hogy megmondja, hogy milyen “igénytelen dagadék” vagyok, szóval valószínűleg csak a komfortzónájukból, az interneten merik ezt csinálni.

Őszintén én el tudom fogadni, hogy valakinek nem én vagyok a zsánere, senkire sem kéne ráerőszakolni, hogy minek “kellene” tetszenie, vagy minek nem. Ettől függetlenül tök felesleges bántó megjegyzéseket tenni, mert a legtökéletesebb ember sem elég tökéletes ahhoz, hogy másokat leszóljon.

2022. júl. 12. 14:46
 34/38 A kérdező kommentje:
33. Biztos gyönyörű nő vagy és okos is! Én is így látom. :)
2022. júl. 12. 14:50
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, édes vagy 🥰
2022. júl. 12. 15:31
 36/38 anonim ***** válasza:
80%

Most gyorsan "körülnéztem" a baráti társaságomban és kifejezetten jóképű, értelmes, jómódi haverjaim/barátaim vannak. Egyik sem nézi le vagy szidja a husis nőket. Lehet valakinek bomba alakkal is ronda arca, ocsmány természete.

Az én baráti körömben nem az a mérce, hogy ki hány kiló. Mindenki olyan nőt keres, akivel jól érzi magát. De ugyanez vonatkozik a munkahelyemre is.

2022. júl. 12. 17:03
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért sok múlik az arcon. Ha ránézésre sem kedves akkor nehezen talál párt. Én szeretem ,ha gyűrődik a pocak.Egy telt nőnek is lehet vonzó kisugárzása és az a legfontosabb.
2022. júl. 12. 19:06
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Mert azokba a legkönnyebb fölényesen belerúgni, akiknél sejthető, hogy a legkevésbé üt vissza, mert alapvetően beszólogatás nélkül is alacsonyabb az önbecsülésük.

Én szeretem az ilyen lányokat, főleg ha (közép)magasak és arányosan oszlik el rajtuk a zsír.

2022. júl. 12. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!