Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidja ennyi ember (inkább férfiak) a telt, molett, husis lányokat? Lentebb kifejtem;
Miért vannak szidva, hogy lusták? Miért nem nő az, aki mondjuk 85 kg? (Csatolok videót is, csak hogy értsétek) ;
Női szemmel is vonzóak. Nem egy csodálatos nőt/lányt ismerek, akiket fiatalabb korukban bántottak ezért. Mivel nem tartoznak az átlagba, de mégsem ülnek otthon tétlenül. "Biztos lusta, alig mozog." Nem, de sokszor a mozgás és az étrend hatására sem tud valaki fogyni. Vannak olyan betegségek, amik megnehezítik nem egy - akár férfiak körében is- az emberek életét. Van olyan, amire a mai napig nincsen gyógyszer, csak ideig-óráig kezelhetőek.
Nekem sosem volt bajom azokkal sem, akik 50-55 kg körüli nők. Szerintem minden nő gyönyörű. <3
Nem veszekedést szeretnék a kérdés alatt, azt instant jelentem is. Véleméneket szeretnék, válaszokat. Miért ilyen kirekesztőek ezekkel a nőkkel szemben?
Egyáltalán nem jellemző, hogy a súlya miatt bárkit is szidnának, intelligens felnőtt ember megállapítja magában, és tovább nem gondolkodik rajta. Az, hogy ezt vonzónak látja, elítéli, semleges számára az magánügy.
Mindenkinek van ízlése, eldöntheti, hogy mi tetszik, nem tetszik, van akinek 150kg felettiek a zsánere, sokfélék vagyunk.
Az emberek sokszor másokon vezetik le a saját frusztrációikat, ez nem újkeletű. Azt hiszik, ha másokat leszólnak, nekik jobb lesz.(nem lesz)
Viszont tényleg van az a súlytöbblet amit nem egészséges cipelni. De őket se kell gúnyolni természetesen, csak nagyon bíztatni se hogy “fogadd el magad”, mert nem csak arról van szó hogy hogy néz ki.
Neked vonzó, másnak nem.
A túlsúly, akármi is okozza, egészségtelen. 50 százalékban valaki lustaságból kövér. 40 százalékban azt hiszi hogy betegségtől, de amúgy csak a lustaságtól. 10 százalékban betegségtől
Az embereknek állandóan közlési, meg véleményalkotó mániája van, holott a kutya se érdekli őket, azt hiszik megmondják a tutit, ha "mernek" negatív véleményt formálni és szembe menni valamivel, ettől többnek érzik magukat. Az egy dolog, hogy valaki mit preferál, foglalkozzon azzal, de hogy másokat a földbe döngöljön ész nélkül úgy, hogy amúgy fogalma nincs mi a helyzet a másik emberrel, ahhoz már alacsonyabb értelmi szint dukál.
Nekem se vonzóak szexuálisan a teltebb a férfiak, de ennyi az összvissz véleményem, nem akarok senkit bántani feleslegesen és totálisan értelmetlen és sértő spekulációkat közölni, más nőnek bejön a macisabb alkat. Azzal a férfival foglalkozom, aki nekem tetszik.
14. jelentettem, ez stimpla provokáció
17. Még mindig nő vagyok xd... Azért írtam, hogy női szemmel is szépek a telt nők. Azért ezt a statisztikát nem tudom honnan vetted, de 10ből 6 vagy 7 nő leglább rendelkezik valamilen nőgyógyászati betegséggel. (Az is, aki vékony!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!