Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szidja ennyi ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidja ennyi ember (inkább férfiak) a telt, molett, husis lányokat? Lentebb kifejtem;

Figyelt kérdés

Miért vannak szidva, hogy lusták? Miért nem nő az, aki mondjuk 85 kg? (Csatolok videót is, csak hogy értsétek) ;

[link]

Női szemmel is vonzóak. Nem egy csodálatos nőt/lányt ismerek, akiket fiatalabb korukban bántottak ezért. Mivel nem tartoznak az átlagba, de mégsem ülnek otthon tétlenül. "Biztos lusta, alig mozog." Nem, de sokszor a mozgás és az étrend hatására sem tud valaki fogyni. Vannak olyan betegségek, amik megnehezítik nem egy - akár férfiak körében is- az emberek életét. Van olyan, amire a mai napig nincsen gyógyszer, csak ideig-óráig kezelhetőek.

Nekem sosem volt bajom azokkal sem, akik 50-55 kg körüli nők. Szerintem minden nő gyönyörű. <3

Nem veszekedést szeretnék a kérdés alatt, azt instant jelentem is. Véleméneket szeretnék, válaszokat. Miért ilyen kirekesztőek ezekkel a nőkkel szemben?

2022. júl. 12. 13:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
28%
Na veled se lehet beszélni. Bevettél a fejedbe valamit, akinek más a véleménye ez egy bunkó gyökér. :)
2022. júl. 12. 14:09
 22/38 anonim ***** válasza:
96%

Én meg férfi vagyok, és volt már 165 centis, 42 kilós barátnőm is, meg 180 centis, 96 kilós is. Mindkettőben volt valami nagyon gyönyörű.

Egyébként meg sajnos a többség ilyen. Attól érzi nagyobbnak magát, ha másba belerúghat. Rohadék egy jellemvonás, de sajnos a társadalmunk még távolról sem elég civilizált ahhoz, hogy ezek a amgatartásformák eltűnjenek.

2022. júl. 12. 14:11
 23/38 A kérdező kommentje:

21..

Aki így nyílvánul meg, mint 14 az a bunkó. Engem érdekel mások véleménye, de feltételezés, magyarázat nélkül itt fröcsögnek. Kértem, ne itt vezessék le a frusztrációt, arra senki sem kíváncsi. Vegyenek egy Fleshlightot ha más nincs és vezessék le a feszkót. :)

2022. júl. 12. 14:12
 24/38 anonim ***** válasza:
15%

Látod. Én annyit írtam, hogy a kövérség egy állapot ami ellen lehet tenni. Kalória deficit, még mozogni sem muszáj, de úgy könnyebb elérni. Nem leszólás stb. Erre te már beszólogatsz. :D

És én vagyok a bunkó. :)

2022. júl. 12. 14:15
 25/38 A kérdező kommentje:

24. Ajj ajj, csillagbogár, el vagy tévedve. Nem szóltam be, hacsak nem te vagy a 14-es hozzászóló is?

Kedves 17-es, kérlek érzelmezd amit írtam, mielőtt támadsz a semmiért. :)

Kalória deficittel magában fogyni nem mindenkinek lehet és nem egy probléma van, ami miatt nem lehet fogyni :D

2022. júl. 12. 14:17
 26/38 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyen Okos Tónikat, mint pár válaszadó kérdem, hogy honnan tudják, hogy éppen melyik nő beteg és melyik nem, amikor ilyeneket fröcsögnek? Vagy jah gyorsan le kell hordani minden kövér nőt, meg alázni, aztán "semmi baj mucika, te fel vagy mentve, mert beteg vagy, de azért tartom a véleményem, hogy nem szép a teltebb nő, hogy szarul érezd magad a bőrödben életed végéig, az nem baj, hogy nem is vagyunk szerelmi viszonyban, de azért megmondtam neked a tutit".

Meg amúgy ki nem szarja le, ha nem beteg, csak simán nem akar fogyni, mert jól érzi magát. Úgy kezeltek felnőtt embereket, mintha dedósok lennének. Minden normális ember jár orvoshoz, ahol nem csillagászati összegekért van az ellátás, ott majd kiderül, ha gond van. Van egy csomó teltebb nő, akinek krvára semmi baja, pl van egy pár plus size modell, de őket is fúrják, hogy biztos egészségtelen. Nyilván nem a 250 kg-os emberekről beszélek, teljesen egészséges embereknek is mondják ezeket a f**szságokat. A lényeg az, hogy nem baj, ha nem tetszik, de nem kell szidni más embereket, totál értelmetlen.

Ha valaki egészségtelen és kövér is, akkor is ki nem szarja le más emberek kéretlen pattogását, ha ő maga nem akar változtatni, egyszerű értelmetlem cseszegetni, ha nem változik, max a saját családja és a közeli barátok adhatnak neki tanácsokat, meg akiket ő kérdez. Nem vagytok a helyében, járnotok se kell vele, akkor minek a csesztetés? Az bezzeg nem zavar, ha egy vékony nő egészségtelen... csak a külső legyen látszólag tuti, közben meg kb haldoklik b@szod, nem kell ehhez feltétlenül csontsoványnak lenni, kevésbé szembetűnő vékonyság is lehet betegség alapú, de ezekre a nőkre kevésbé szállnak rá.

2022. júl. 12. 14:21
 27/38 anonim ***** válasza:
14%
De beszóltál, vagy csak nem érted a saját szavaid sem. Ez a óvodába is vérgagyi lekezelő stílus meg undorító. :D
2022. júl. 12. 14:21
 28/38 A kérdező kommentje:

Hjaj, miért vagy ilyen csökönyös? :(

Hát veled sem lehet jutni egyről a kettőre.. Akkor szép napot!

2022. júl. 12. 14:23
 29/38 A kérdező kommentje:

26. Köszönöm szépen, nagyon szép összetett vélemény.

Sajnos a kérdés átcsapott provokálásba, pont az ilyen kommentelők miatt, pedig komolyan kérdeztem és érdekel az ok okozat. Ide tudnám sorolni még a mai ideálokat is. Ismerek olyan lányt, akinek megtiltották hogy fotózás előtt egye, de hánytatta magát és volt hogy nem is evett.. a képen legyen tökéletes, de közben gyomorbeteg lett.. És szerintem ez sem normális.

2022. júl. 12. 14:25
 30/38 anonim ***** válasza:
18%

#28 Nem lehet mások vélenyét megváltoztatni, ha támadó a stílusod. Vitakultúra? Nekem van egy véleményem, te megpróbálsz lebaszni, hogy szerinted ez nem jó, én meg majd bocsánatot kérek, hogy jajj, erre hogy nem gondoltam még? Így tervezted gondolom.

Nem érveket hozol fel, csak belekötsz a mondandómba és kiforgatod. Pl kezdjük ott, egy szóval sem mondtam, hogy bárkinek beszólnék azért mert kövér. Minek? Tudja ő is.

2022. júl. 12. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!