Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidja ennyi ember (inkább férfiak) a telt, molett, husis lányokat? Lentebb kifejtem;
Miért vannak szidva, hogy lusták? Miért nem nő az, aki mondjuk 85 kg? (Csatolok videót is, csak hogy értsétek) ;
Női szemmel is vonzóak. Nem egy csodálatos nőt/lányt ismerek, akiket fiatalabb korukban bántottak ezért. Mivel nem tartoznak az átlagba, de mégsem ülnek otthon tétlenül. "Biztos lusta, alig mozog." Nem, de sokszor a mozgás és az étrend hatására sem tud valaki fogyni. Vannak olyan betegségek, amik megnehezítik nem egy - akár férfiak körében is- az emberek életét. Van olyan, amire a mai napig nincsen gyógyszer, csak ideig-óráig kezelhetőek.
Nekem sosem volt bajom azokkal sem, akik 50-55 kg körüli nők. Szerintem minden nő gyönyörű. <3
Nem veszekedést szeretnék a kérdés alatt, azt instant jelentem is. Véleméneket szeretnék, válaszokat. Miért ilyen kirekesztőek ezekkel a nőkkel szemben?
1. az kizárt, hogy 85 kilós nő van a fotón, vagy erősen karcsúsította magát
2. az, hogy neked vonzó, ne legyen már másra is kötelező érvényű
3. igen, van ilyen betegség, de nem ez a jellemző ok
4. interneten sokak sokat mondanak, élőben még nem láttam, hogy keményen szídná bárki is őket
5. lehetünk elfogadóak, szerethetjük a testünket, de sajnos ettől még a túlsúly megterheli a szervezetet, aminek előbb-utóbb következményei lesznek. A dolgoknak ezt az oldalát is kéne hangsúlyozni!
4. Köszi a választ :)
3. Igen, sok ember az, csak a kíváncsiságom a miérten van, tudod. Persze nem pszichológusnak készülök... :D
Bqazki! Te burokban élsz? A nők elsősorban egymást nézik/egymásnak akarnak megfelelni/egymást nézik le.
A pasik normális felének a telt nők tetszenek. Te az ilyenek: A lapos hasúak de nagy mell nagy fenék. Ez a nőies. A dagadtak meg vergödnek hogy dehát én is 85+ kiló vagyok én is szép vagyok. Nem kisanyám, te egy telibefosott búvárruha vagy!
Innentől kezdve a kérdés puszta provokáció!
7. Köszi, ez i benne van, de a sulis bullyingban nem válogatnak nem szerint. (Sokszor a fiúk jobban benne vannak, a lányokkal karöltve, stb.)
Bocs, lehet félreértetté, de a kérdésed vége mi is akar lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!