Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szidja ennyi ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidja ennyi ember (inkább férfiak) a telt, molett, husis lányokat? Lentebb kifejtem;

Figyelt kérdés

Miért vannak szidva, hogy lusták? Miért nem nő az, aki mondjuk 85 kg? (Csatolok videót is, csak hogy értsétek) ;

[link]

Női szemmel is vonzóak. Nem egy csodálatos nőt/lányt ismerek, akiket fiatalabb korukban bántottak ezért. Mivel nem tartoznak az átlagba, de mégsem ülnek otthon tétlenül. "Biztos lusta, alig mozog." Nem, de sokszor a mozgás és az étrend hatására sem tud valaki fogyni. Vannak olyan betegségek, amik megnehezítik nem egy - akár férfiak körében is- az emberek életét. Van olyan, amire a mai napig nincsen gyógyszer, csak ideig-óráig kezelhetőek.

Nekem sosem volt bajom azokkal sem, akik 50-55 kg körüli nők. Szerintem minden nő gyönyörű. <3

Nem veszekedést szeretnék a kérdés alatt, azt instant jelentem is. Véleméneket szeretnék, válaszokat. Miért ilyen kirekesztőek ezekkel a nőkkel szemben?

2022. júl. 12. 13:23
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
32%

1. az kizárt, hogy 85 kilós nő van a fotón, vagy erősen karcsúsította magát

2. az, hogy neked vonzó, ne legyen már másra is kötelező érvényű

3. igen, van ilyen betegség, de nem ez a jellemző ok

4. interneten sokak sokat mondanak, élőben még nem láttam, hogy keményen szídná bárki is őket

5. lehetünk elfogadóak, szerethetjük a testünket, de sajnos ettől még a túlsúly megterheli a szervezetet, aminek előbb-utóbb következményei lesznek. A dolgoknak ezt az oldalát is kéne hangsúlyozni!

2022. júl. 12. 13:28
 2/38 A kérdező kommentje:
1. Nő vagyok, nem vonzó, csak női szemmel is szépek. (Már nem tudom javítani)
2022. júl. 12. 13:29
 3/38 anonim ***** válasza:
97%
Mert bunkók. De felesleges ezt egy csoportra kihegyezni. A kisebbségi komplexusos idióták bántanak mindenkit akit érnek, mert ők ettől érzik magukat erősnek.
2022. júl. 12. 13:30
 4/38 anonim ***** válasza:
95%
Én kimondottan vékony és kismellű lány vagyok, és ahogy én látom, csak itt a gyakoris incelek köpködnek rájuk (kb 2-3 "ember", de ők amúgyis mindenre köpködnek, amit nem szerezhetnek meg), a valós életben az összes duci nőismerősöm boldog párkapcsolatban él, hogyha nem hárpiatermészetű. Úgy látom, a pasik egy része bukik a kövérebb nőkre is.
2022. júl. 12. 13:30
 5/38 A kérdező kommentje:

4. Köszi a választ :)

3. Igen, sok ember az, csak a kíváncsiságom a miérten van, tudod. Persze nem pszichológusnak készülök... :D

2022. júl. 12. 13:31
 6/38 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván nem azt szidják aki úgy nézki mint a lány a videóban, mert ő egyértelműen jóp néz ki. Hanem aki olyan mint egy telefosott búvárruha.
2022. júl. 12. 13:31
 7/38 anonim ***** válasza:
55%

Bqazki! Te burokban élsz? A nők elsősorban egymást nézik/egymásnak akarnak megfelelni/egymást nézik le.

A pasik normális felének a telt nők tetszenek. Te az ilyenek: A lapos hasúak de nagy mell nagy fenék. Ez a nőies. A dagadtak meg vergödnek hogy dehát én is 85+ kiló vagyok én is szép vagyok. Nem kisanyám, te egy telibefosott búvárruha vagy!

Innentől kezdve a kérdés puszta provokáció!

2022. júl. 12. 13:32
 8/38 anonim ***** válasza:
19%
Jól*
2022. júl. 12. 13:32
 9/38 A kérdező kommentje:

7. Köszi, ez i benne van, de a sulis bullyingban nem válogatnak nem szerint. (Sokszor a fiúk jobban benne vannak, a lányokkal karöltve, stb.)

Bocs, lehet félreértetté, de a kérdésed vége mi is akar lenni?

2022. júl. 12. 13:35
 10/38 A kérdező kommentje:
7. Egyébként az a provokáció, hogy így nyílvánulsz meg.. ahogy 6 is..
2022. júl. 12. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.