Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két szélsőséges férfi közül kit választanál?
Figyelt kérdés
Ricsi
- sok pénz
- jó külső
- nagy műveltség
- domináns magatartás
- bunkó, flegma, nemtörődöm jellem
István
- kevés pénz
- kevésbé jó külső
- alacsony műveltség
- behódoló alkat
- kedves, segítőkész, odaadó jellem
2022. jún. 27. 12:04
21/32 A kérdező kommentje:
Szerény véleményem szerint a szélsőségek mutatják meg, hogy ki az ember. Normális állapotban mindenki észszerűen dönt
2022. jún. 27. 14:32
22/32 anonim 

válasza:

Tényleg elég szerény vélemény. :) Nem vall túl nagy intellektusra.
23/32 A kérdező kommentje:
Nos, akkor nem értünk egyet, kedves 22-es. De nincs ezzel baj.
2022. jún. 27. 14:46
24/32 anonim 

válasza:

wow , azért én meglepődtem ezen az arányon. Ma olvastam ugyanilyen kérdést ferfi szempontbó l ,tehát nők mellett kellett voksolni , hasonló tulajdonságokkal. Na hát amikor férfiaknak kellett szavazni ez az arány 50-50 volt , itt meg 95-5.....
25/32 anonim 

válasza:

Az kamu volt. MJNDENKI az elsőt vaalsztana .
26/32 A kérdező kommentje:
Az is az én kérdésem, csak az pasiknak szól.
Érdemes a kettőt együtt tanulmányozni.
2022. jún. 27. 15:01
27/32 anonim 

válasza:

Itt is abban a tévképzetben élsz, hogy az a kérdés, hogy a külső vagy a belső fontosabb?
28/32 anonim 

válasza:

#21: igen, ez az érdemi gondolkodásra legkevésbé képes emberek alaptézise.
29/32 anonim 

válasza:

Ha választás, akkor csakis Viktor! 🧡🧡🧡
30/32 A kérdező kommentje:
Számomra ez nem térképzet, hanem egy valós kérdés.
2022. jún. 27. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!