Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben javítja egy huszonéves férfi esélyeit ismerkedéskor, ha saját lakásban él? Szélsőséges válaszokat nem kérek, hogy semennyit, vagy hogy csak ez számít.
Egy jó értelemben átlagos férfinál, aki nem is egy lúzer, aki a saját lakástól várta a megváltást az ismerkedésben és az életben, de nem is egy nőcsábász.
Arra gondolok, hogy már alapból tetszik egy férfi neked és valamikor az ismerkedéskor megtudod saját lakásban él VS megtudod albérleti szobában lakik lakótárssal. 28 éves vagyok és kb. a 21-28 éves nők válasza érdekel.
Nyilván hátrány nem lesz, csak abban az esetben, ha mondjuk a kiszemeltednek is van saját lakása/háza, és mindenki ragaszkodik a saját helyéhez.
Hogy javít-e bármit? Fene sem tudja. Nekem ez nem jelent semmit, mert nem árul el rólad valójában semmit az ismerkedési szakaszban. Tehát jó eséllyel nem tudom meg, hogy te kemény munkával összespóroltad, örökölted, a szüleid vették neked, részben/egészben hitelre van, kicsaltad egy védtelen, rokontalan öregasszonyból, aki miattad utcára került, stb. Pl. ha tudom, hogy te dolgoztad össze, és rásegítettél hitellel, az nagyot dobna a szememben, mert tudnám, hogy tisztességesen dolgozol, tudsz spórolni, valószínűleg nem két kézzel szórod a pénzt. A szülős dolog semleges: nem a te érdemed, rólad nem árul el semmit. Míg nyilván az utolsó opció nagyon negatív.
annyi az előnye, hogy van hova elvonulni kettesben
viszont ettől várni a megváltást butaság
Ha tetszik egy férfi akkor az nem gondolom, hogy többet adna az iránta való lelkesedésemhez, ha saját lakása van, ha be kellene sorolnom valahová ezt a tényet, az utolsó szempontok között lenne a helye.
Hátránynak nem hátrány, inkább semleges tényező, de figyelembe véve, hogy én vagy a koli szobámba élek még két szobatárssal, ha nem ott, akkor pedig a szüleimmel, ahol az egész család nyüzsög, akkor még előnyös is lehet, mert ha a másik fél is hasonló feltélekkel rendelkezik, jelentősen csökken a lehetősége annak, hogy néha el tudjunk vonulni ténylegesen kettesben a világ elől.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!