Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Ismerkedéskor ha kiderül hogy a férfi albérletben lakik vagy szüleivel, akkor automatikusan kuka az illető?
Tehát ha nincs legalább egy lakása/háza.
F/30
Nálam igen! (Nekem van lakasom, autóm, amiért megdolgoztam!)
Biztos van olyan nő, akinek nem fontos
MEGTÖRTÉNT!
Kollégám ismerkedett egy nővel, és amikor elmondta a csajnak, hogy a lakás, ahol él, az csak albérlet, a nő egyből leépítette.
Azt nem tudta/nem kérdezte a kis buta, hogy a cég bérelte a srácnak, mert lent kellett dolgoznia Debrecenben és így olcsóbb volt, mint a lejárás, vagy a szálloda. Közben a srácnak meg medencés háza volt Budakeszin, ami egy elég menő hely. De a csaj nem kérdezte, a srác meg nem mondta. >:)
26 évesen ismertem meg a férjemet, a nagymamájával élt. Semmi akadályát nem láttam a kapcsolatunknak. Pénze se volt sok, ezt kapd ki!
De tísztessegesen dolgozott már akkor is, nem volt alkoholista (!), tisztelettel bánt velem, kedves volt és odaadó.
6
Igen, hat ez szep es jo, csak az a baj, hogy a penztelenseg magyon hamar felorli, es megmergezi az erzelmeket....hiába van harmonia, szeretet, ha nem telik a számlákra, kajára, minősegi szorakozasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!